loader

Матрак Amber Origin

( 5 / 5 оценка )
Той е тук – единственият по рода си матрак с уникалната в своя клас AmbraFoam  - пяна с кехлибар и иновативната,&n... /прочети още/
AmbraFoam® с кехлибар
Анти-бактериален
Дишаща конструкция
Ортопедично ядро
Хибридна технология
Контрол на топлината
25 години гаранция

Той е тук – единственият по рода си матрак с уникалната в своя клас AmbraFoam  - пяна с кехлибар и иновативната,  ортопедична Adaptospring технология от миниатюрни пружинки, която помага за облекчаването на болките в гърба.

Защо матрак Amber Origin е толкова специален продукт за сън?

Матрак Amber Origin е изработен с Ambrafoam пяна с кехлибар – единствена по рода си формула в света, разработена и патентована от нас, българска компания.

Кехлибареният камък е доказал своята сила и благо действие върху човешкия организъм чрез множество научни изследвания. Този скъпоценен натурален материал и дар от природата, формирал се милиони години наред преди да стигне до там, че да бъде годен за употреба от човека, има естествен анти-стрес ефект. По тази причина, той носи спокойствие и баланс на своите притежатели, като това води до взимане на обмислени решения и стабилно поведение. Не напразно казват на кехлибара "камък на мъдростта, спокойствието и щастието"

Вярваме във връзката между човека и природата, вярваме в силата на природата и способностите й като жив организъм да зарежда всички други живи организми на Земята.
Иновациите в индустрията за сън ще сближават все повече хората с естествените блага на заобикалящата среда и поради тази причина вярваме, че всеки Amber клиент спи в бъдещето, в истинска близост до даровете на природата.

Освен кехлибареното си уникално предимство, което отличава матрак Amber от всички други матраци на пазара, този продукт разполага и с иновативната, ортопедична Adaptospring технология от миниатюрни пружинки. Това е smart конструкция, която чисто технологично помага за облекчаването на болките в гърба.

 

Налични размери

80 х 200
1436 лв. 933.40 лв.
90 х 200
1516 лв. 985.40 лв.
82 x 190
1436 лв. 933.40 лв.
90 x 190
1516 лв. 985.40 лв.
100 х 200
2244 лв. 1458.60 лв.
140 х 200
2396 лв. 1557.40 лв.
144 х 190
2156 лв. 1401.40 лв.
160 х 200
2636 лв. 1713.40 лв.
164 х 190
2636 лв. 1713.40 лв.
180 х 200
2956 лв. 1921.40 лв.
120 х 200
2148 лв. 1396.20 лв.

до края на януари, с всяка покупка на матрака Amber Origin получавате подарък - 1 или 2 възглавници Amber Softy  на стойност от 156.30 до 312.6 лв

ЦЕНА И РАЗМЕРИ

Избери размер

1436 933.40 лв.
c ДДС
КУПИ

ПЕТ СЛОЯ ЗА ПЕРФЕКТЕН КОМФОРТ

Продуктова характеристика

 • Иновативно ергономично мултипокет ядро с AdaptoSpring технология – осигурява свобода за всяко движение
 • Прецизен комфорт за всяка индивидуална зона на тялото
 • Система за естествена вентилация във вътрешността на матрака – осигурява свеж приток на въздух във всеки момент
 • Мемори пяна – универсален комфорт и мекота
 • HR пяна – осигурява изключително стабилна и еластична опора
 • Продукт с пяна Ambrafoam с кехлибар – световна иновация и патентована формула за сън в едно по-добро бъдеще
 • Сваляем калъф, подходящ за машинно пране на 30 гр.
 • Текстил от високоеластична, ОЕКО-ТЕX сертифицирана вискоза
 • Анти-бактериален
 • Анти-акарен
 • Хипоалергенен
 • Височина: 23 см +– 1 см.
 • Ролиран за лесна доставка
 • Произведено в България
 • С международна награда за иновация
 • 25 години гаранция
 • 100 нощи пробен период
ПЕТ СЛОЯ ЗА ПЕРФЕКТЕН КОМФОРТ

Матрак Amber Origin е първоизточникът. Първоизточникът на нашето вдъхновение, смисълът на работата ни, началото на ВСИЧКО.

Пътят към създаването на матрак Amber Origin беше дълъг, но започна със следния въпрос - какво е безусловното състояние на покой по време на сън и как можем да го произведем?

 

След проучвания на пазара, изучаване на научна литература, тестове на материали и конструкции, стигнахме до решение, което комбинира в себе си отлична адаптивност,здравина и опора. Матрак Amber Origin доказано осигурява необходимата за тялото подкрепа, от която то се нуждае, за да се отпусне в прегръдката на блажения сън. При изработката на ядрото на Amber Origin използвахме иновативната AdaptoSpring технология, която всъщност е слой от комбинирани и много на брой миниатюрни пружинки, пакетирани индивидуално, действащи самостоятелно или заедно. Ядрото е зонирано на 7 места, което означава, че в областта на главата, раменете, кръста, ханша, коленете, глезените и стъпалата, пружинките в тази част са обтегнати според нуждите на точно тази зона на тялото. Именно адаптивното ядро на матрак Amber Origin дава максимална свобода на тялото по време на сън и то може да заеме най- естествената си позиция. Мебелите, които подкрепят натуралните ни движения, без да ги ограничават или да им пречат, се наричат ергономични. Матрак Amber Origin е ергономичен матрак, създаден с визия за едно бъдеще, в което всички се събуждат отпочинали и заредени.

Продуктът е с две страни на комфорт, като разбира се, по-меката страна е изработена с любимата на милиони хора по света Мемори пяна. Мемори пяната дава усещане за безтегловност и е умна технология, която реагира на температурата на тялото и следва всяка извивка и движение. Тази пяна създава универсално удобство, от което потребителите на ексклузивния матрак Amber Origin не биха могли да бъдат лишени. Тези обаче, които предпочитат по- твърдите повърхности и здрава опора ще открият своето комфортно място като обърнат матрака и се насладят на еластичната здравина на профилираната HR пяна.

Защо матрак Amber Origin е толкова специален продукт за сън?

Матрак Amber Origin е изработен с Ambrafoam пяна с кехлибар – единствена по рода си формула в света, разработена и патентована от нас, българска компания.

Кехлибареният камък е доказал своята сила и благо действие върху човешкия организъм чрез множество научни изследвания. Този скъпоценен натурален материал и дар от природата, формирал се милиони години наред преди да стигне до там, че да бъде годен за употреба от човека, има естествен анти-стрес ефект. По тази причина, той носи спокойствие и баланс на своите притежатели, като това води до взимане на обмислени решения и стабилно поведение. Не напразно казват на кехлибара "камък на мъдростта, спокойствието и щастието"


Иновациите в индустрията за сън ще сближават все повече хората с естествените блага на заобикалящата среда и поради тази причина вярваме, че всеки Amber клиент спи в бъдещето, в истинска близост до даровете на природата.

 

Уникалната конструкция на матрак Amber Origin е завършена с калъф от високоеластична и ОЕКО-ТЕX сертифицирана вискоза с антибактериално, антиакарно и хипоалергенно покритие.

НАШЕТО ОБСЛУЖВАНЕ

trial-icon

100 Нощи тест за матраци

Истинският тест на нашите продукти започва във вашата спалня. Имате 100 нощи пробен период преди да решите да задържите закупения продукт

25-years-warrenty.

До 25 години гаранция

Даваме до 25 години гаранционен срок на нашите продукти, защото инвестицията в качествен сън е нещо дългосрочно

delivery

Безплатна доставка до вашата врата

Практична и красива опаковка, доставена директно до врата в рамките между 1 и 15 след направена поръчка

Leasing

Лизинг

Разберете повече за възможностите за разсрочено плащане от главното меню

БЕЗКОМПРОМИСНО КАЧЕСТВО

Сертификатите за качество, които Amber притежава, гарантират за безкомпромисната му изработка, високия клас материали и грижа за твоето здраве, всичко съобразено със световните стандарти.

certificate

Сертификат за качество на текстила

certificate1

"Иновативно предприятие на годината"

КЪДЕ ДА ПОСТАВИТЕ AMBER?

Ние препоръчва използването на ламелна рамка.

frame-2

ПРУЖИННА ОСНОВА

Изработена от дърво и пружини, прошита с лицев плат.

frame-2

ТВЪРДА ОСНОВА

Изработена изцяло от дърво и често прошита с нетъкан плат и/или дамаска.

frame-3

ЛАМЕЛНА РАМКА

Намалява точковото напрежение и увеличава чувството за комфорт.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Ако имаш нужда от помощ при определянето на правилния за теб размер, свържи се с нас.

Височината е 23см (+/-1см)
Амбър е подходящ за всяка възраст и може да бъде изработен във всякакъв размер, включително бебешки и детски
Амбър е двулицев матрак, т.е. позволява да се спи и от двете му страни. Създадохме го с две степени на твърдост - по-мека част, благодарение на мемори пяната с висока плътност и по-твърда, която се дължи на профилираната 7-зонална HR пянa
Амбър е подходящ за всеки човек от най-ранна възраст. Благодарение на ортопедичната си система за сън, матракът ни е подходящ и за хора, които се събуждат с болки в кръста, раменете или врата, както и за хора, страдащи от заболявания на опорно-двигателната система
Матраците с размер, различен от упоменатите в уебсайта се изработват в рамките на 2 до 3 седмици след предварително запитване. Потърсете ни на националния телефонен номер или чрез email. 100-те нощи пробен период се запазват и при тези размери

ИМАТЕ ОЩЕ ВЪПРОСИ?