Memory възглавница Amber Softy

Memory възглавница Amber Softy

( 5 / 5 оценка )

Размер (см)

156.30 лв.
с ДДС

Експресна доставка за София град до 24 ч.

Memory възглавница Amber Softy - Описание

ОГРОМНА ПУХКАВА ПРЕГРЪДКА
Подробно описание

Възглавница Amber Softy е мека и пухкава възглавница, която е подходящ избор за всички, които искат да изпитат чувството от излежаването върху обемен кехлибарен облак.


Възглавницата е с двуслойна конструкция- пухкаво ядро от нежни полиестерни влакна, с добавени 2 слоя Мемори пяна Ambrafoam с кехлибар, която e единствена по рода си формула в света, разработена и патентована от нас, българска компания.

Възглавницата е висока и плътна в началото, като с времето на ползване сляга и се омекотява.

Кехлибарът през вековете е бил използван за украшение, като болкоуспокояващо, подпомагащо функциите на тялото и анти-бактериално средство. След проучвания установихме, че единствения чист кехлибар идва от Балтийско море. Снабдихме се с тази ценна суровина, внедрихме я в нашите продукти и ето я тук за вас– в продуктите, които са само на клик разстояние.

 

Вярваме във връзката между човека и природата, вярваме в силата на природата и способностите й като жив организъм да зарежда всички други живи организми на Земята.

Иновациите в индустрията за сън ще сближават все повече хората с естествените блага на заобикалящата среда и поради тази причина вярваме, че всеки Amber клиент спи в бъдещето, в истинска близост до даровете на природата.

 

Softy възглавница е подходяща за

  • Хора, които спят по гръб, настрани или много се въртят
  • Предпочитат възглавници със средна височина
  • Наслаждават се на мека, но все пак стабилна опора

 

Калъфът на възглавницата е сваляем, с 3D мембрана, която осигурява винаги свеж поток на въздух към ядрото, а това е предпоставка за една по- здравословна и хигиенична среда при сън.

Memory възглавница Amber Softy - Продуктова характеристика

Ядро Мемори пяна Ambrafoam с кехлибар
Пяна Мемори пяна
Предимства Подходяща за спящи по гръб или настрани

Добра вентилация

Анти-бактериален

Анти-акарен

Подходяща за спящи по гръб или настрани

3D мрежа за добра вентилация

Хипоалергенен
Текстил 100% памук
Твърдост (5/10)
Гаранция 2 години
Пробен период 100 нощи
Произведено в България

Нашето обслужване

trial-icon

100 Нощи тест за матраци

Истинският тест на нашите продукти започва във вашата спалня. Имате 100 нощи пробен период преди да решите да задържите закупения продукт

25-years-warrenty.

До 25 години гаранция

Даваме до 25 години гаранционен срок на нашите продукти, защото инвестицията в качествен сън е нещо дългосрочно

delivery

Безплатна доставка до вашата врата

Практична и красива опаковка, доставена директно до врата в рамките между 1 и 15 след направена поръчка

Leasing

Лизинг

Разберете повече за възможностите за разсрочено плащане от главното меню

Безкомпромисно качество

Сертификатите за качество, които Amber притежава, гарантират за безкомпромисната му изработка, високия клас материали и грижа за твоето здраве. Всичко съобразено със световните стандарти.

certificate

Сертификат за качество на текстила

certificate1

"Иновативно предприятие на годината"

Виж какво казват за нас

Iliana Chukova

( 5 / 5 оценка )

"Аз съм ЗА този начин на разпространение на продукти ! Имам по- голямо доверие в качеството на продукт, предложен по този начин , тъй като фирмата производител залага името си , а и всяко възникнало съмнение може да бъде разрешено от нея самата, защото общуването с клиента е директно ."

Mell Simeonova

( 5 / 5 оценка )

"Ако искате да си подарите спокоен съм и комфорт, доверете се на Amber."

Rosica Takeva

( 5 / 5 оценка )

"Много коректни, любезни и отзивчиви.Специални благодарности за коректното отношение поръчах си възглавница Amber Solid, която за съжаление не беше подходяща за мен. Когато се чухме ми казаха, че ще ме посети куриер, който ще донесе новата възглавница и ще вземе старата. Просто съм очарована как този екип мисли за своите клиенти и какво отношение имат. Поздравления, мойто лично мнение е че сте големи професионалисти и уникални във всяко едно отношение! Продължавайте така да радвате своите клиент!"

Доротея Василева

( 5 / 5 оценка )

"Поръчах си възглавницата, но за съжаление се оказа неподходяща за мен. Предпочитам по-меки и ниски възглавници, а тя е точно обратното и за хора, които търсят височина и стабилност би била перфектна. Изключително приятно отношение на екипа и въпреки, че върнах продукта (без никакъв проблем), останаха любезни и мили до последно в комуникацията ни. Успех на целия екип! Надявам се да им повече такива мили хора като вас."