Ревюта

Вижте какво мислят, тези които вече ни се довериха и притежават amber

Нека е напълно ясно. Ние не плащаме за ревюта. Всички мнения отдолу са истински, без цензура, без значение дали са позитивни или негативни. На реални хора, които реално са ползвали нашите продукти и са се съгласили да споделят мнението си.

banner big img

Видео ревюта

Виж какво споделиха след края на 100-те нощи тестов период, тези които вече закупиха Amber.
ЯВОР
"Това не е просто матрак, това е здраве и спокойствие..."
за матрак Amber Origin
СИЛВИЯ
"Съветвам ви да изпробвате възглавницата. Със сигурност няма да съжалявате!"
за възглавница Amber Slim
ЕКАТЕРИНА
"Amber е единственият матрак, който ни показа как да спим по-добре и той е моят избор!"
за матрак Amber Sense
ПИРИНА
"Матракът като цяло изпълнява всичките ни очаквания, които имахме към него и не сме съжалили нито веднъж."
за матрак Amber

Мнения от клиенти

( 5 / 5 оценка )
Boryana Georgieva
Повече от 1,5 година използваме матрак AMBER Origin High-Class и вече от около 4 месеца възглавници AMBER Colid, мога да кажа че са една от най-добрите инвестиции, които можете да направите за себе си. Искрено препоръчвам!
Трябва да вземете под внимание, че е нормално възглавниците да са по-твърди първите 2-3 седмици, но постепенно омекват, като не стават прекалено меки. Бих казала, че придобиват комфортна средна твърдост.
Специално благодаря на екипа на AMBER за всички усилия, които положиха, и успяха за кратък период и на съвсем разумна цена, да ни доставят възглавниците до Германия. Благодаря ви!
( 5 / 5 оценка )
Teodora Nojarova
Поръчах матрак за детско легло, от който за момента съм много доволна, има добра твърдост, а калъфката е мека. Много добра комуникация с екипа.
( 5 / 5 оценка )
Kameliya Ti
Страхотни! мигренозното главоболие което имах, значително намаля откакто спя на Вашата възглавница. Наспивам се наистина като в облак!
( 5 / 5 оценка )
Zoreto Blyangova
Имам такъв матрак, най-добрата инвестиция, страхотен е !
( 5 / 5 оценка )
Petya Kulina
Закупих си топ матрак Amber memory (бел. Ред Amber Memo Premium) и болките в гърба и кръста от предишния матрак изчезнаха. Благодаря на Amber за конфорта и сладките сънени моменти!
( 5 / 5 оценка )
Genoveva Georgieva
Купих си възглавницата Амбър! (бел.ред- Amber Softy) Изчезна сутришното главоболие и схващане на врата! Огромно благодаря! Горещо препоръчвам!
( 5 / 5 оценка )
RADIN GOSPODINOV
Кехлибарения матрак и възглавница Amber е нещо вълшебно ,и няма да ми стигнат думите да опиша чувството какво е да заспиш и да се събудиш бодър и отпочинал. Amber, създадохте нещо уникално,дадохте комфорт и щастие в дома ми,благодаря Ви!!!
( 5 / 5 оценка )
Р. Стефанова
Страхотен матрак и невероятно обслужване! Изключително удобен и на супер конкурентна цена. Това е най-добрата инвестиция, която човек може да направи, в крайна сметка - да можеш да се наспиваш и след като се събудиш - да чувстваш тялото си добре може да направи целия ти ден успешен и щастлив! Преди се будех често с главоболие или пък с болки в кръста. Наистина осъзнах каква добра покупка сме направили, след като тези неща изчезнаха. Благодаря искрено!
( 5 / 5 оценка )
@empirina
Това е вторият матрак, който си купуваме и първият, в който мога да кажа с чиста съвест, че наистина този път инвестирахме. Първо, защото сумата не е малка и второ, защото решението ни да го купим беше много добре обмислено и взето съзнателно, спрямо всичките ни нужди.
( 5 / 5 оценка )
С. Игнатов
Като човек, за когото спорта е начин на живот, качественият сън е едно от нещата, на които държа най-много. Една от главните причини да избера Amber е технологията с вграден кехлибар, която за мен беше нещо много интересно и иновативно. Вярвам в силата на естествените камъни и реших да пробвам, има 100 нощи пробен, ако не ми хареса, мога да си получа парите обратно... супер! След като сложих матрака имах малко време и легнах за 10 минути. Матракът е изключително удобен, за това не мисля, че трябва да има съмнения, по-меката страна е уникално усещане... няма нужда да се впускам в подробности, трябва да се пробва! Минутите минаха изключително бързо и трябваше да стана. Чувството на цялостна релаксация на тялото и съзнанието, която изпитах, е трудно да се опише, но все едно бях лежал повече от 30 минути. Предполагам това е един от ефектите на кехлибарената технология, което ме прави изключително щастлив за моята покупка! Препоръчвам Amber на всеки, който си търси матрак, а тези, които имате, спокойно може да го смените с него.
( 5 / 5 оценка )
Р. Дечева
Amber е наслада за всички мои сетива! Красивият изчистен дизайн, меката материя още с първия допир обещават не просто хубав сън, а цяло преживяване. Признавам си, направих няколко подскока отгоре по детски, а на сутринта се събудих с усмивка, чувствайки се комфортно отпочинала. Бих нарекла Amber матрак за принцеси (и принцове). Опасявам се, че вече няма да ми се ще да си напускам спалнята... :)
( 5 / 5 оценка )
Симона П.
Много удобен матрак, пет звезди са малко. 100те дни пробен период са голям плюс, който никой друг конкурент в България не предлага.
( 5 / 5 оценка )
Лилия П.
Тъй като е на руло го вкарахме в квартирата много лесно. Разопаковането е адски интересно и забавно. Спахме много добре. Доволни сме със съпруга ми.

Защо решихте да закупите матрак amber?

( 5 / 5 оценка )
@mademoiselleaia
Има неща, с които не можем да правим компромис и едно от тях е нашият сън. За добър сън са ни необходими няколко неща хубаво легло, качествен матрак и спално бельо от естествени материи. С първите две се справих сравнително бързо, но като новодомец и новобранец в тази сфера не ми беше лесно да избера матрак. Много от вас ме посъветваха от къде да избера мебели за дома и наистина Amber Mattress се оказа най-добрия избор за матрак на българския пазар. С красив и изчистен дизайн, точно какъвто аз харесвам.
( 5 / 5 оценка )
Д.Савов
Купих матрака заради проветливата му конструкция. До преди това спях върху матрак от пяна, но ми беше адски топло през лятото и много бързо се деформира. Препоръчвам.

Медиите за amber

Няколко разказа за компанията и продукта в част от водещте медии в страната

media img

"Българи изобретиха перфектния матрак, първия в света с участието на вкаменената смола. "

media img

"Българи изобретиха перфектния матрак, първия в света с участието на вкаменената смола."

media img

"Българи изобретиха перфектния матрак, първия в света с участието на вкаменената смола. "

review user

Вижте и един разказ за преживяванията върху Amber от блогърката Пирина

review user

Размери и цени на матраци Amber