Матрак Amber Sense

( 5 / 5 оценка )

Бърза поръчка

Изберете размер

806.70 403.35 лв.
с ДДС

лв/мес. за 3 месеца

лв/мес. за 6 месеца

лв/мес. за 12 месеца

научи повече

Купи

Матрак Amber Sense съчетава в себе си качеството, иновациите и по- специфична, висока степен на твърдост. Матрак Amber Sense е  матрак от пяна, на пръв поглед като много други на пазара, но всъщност е специален. Специален е заради специалната си патентована съставка- кехлибарът. Кехлибарената ни пяна притежава отрицателен заряд и допринася за балансирането на организма на спящите съответно по- спокоен и пълноценен сън.

Като бъдещ собственик на матрак Sense, Вие ще имате възможност да се насладите на всички иновативни услуги, които нашата компания предлага- 100 нощи тест период, 10 години гаранция, безплатна доставка и възможност за лизинг.

Ако искате да закупите продукта на изплащане, добавете в количка, въведете данните си и след това от методи на плащане изберете желаната вноска и период.

Анатомична прецизност

Продуктова характеристика

 • Ядро от висококачествена и плътна пяна за добра опора
 • Масажиращ ефект
 • Температурен комфорт
 • Висока степен на твърдост - 8 от 10
 • Добра вентилация
 • Мемори пяна – универсален комфорт и мекота
 • Продукт с пяна Ambrafoam с кехлибар – световна иновация и патентована формула за сън в едно по-добро бъдеще
 • Текстил от високоеластична, ОЕКО-ТЕX сертифицирана вискоза
 • Анти-бактериален
 • Анти-акарен
 • Хипоалергенен
 • Височина: 20 см +– 1 см.
 • Ролиран за лесна доставка
 • Произведено в България
 • С международна награда за иновация
 • 10 години гаранция
 • 100 нощи пробен период
Анатомична прецизност
Подробно описание

Матрак Amber Sense е изработен с Ambrafoam пяна с кехлибар – единствена по рода си формула в света, разработена и патентована от нас, българска компания.

Усетете качествата на Amber Sense, не за 10 минути, не за ден или 14 дни.Ние сме първата българска фирма за матраци, дала на клиентите си гаранция за удовлетвореност и удобство. Ние предлагаме 100 нощи тест период, след който възстановяваме сумата за закупуване на клиента, ако той не е доволен от продукта. Практиката показва, че връщанията са под 0.7% и ние сме горди от този резултат.

Продуктът е изработен с ядро от висококачествена и плътна пяна, която е профилирана от едната страна. Технологията на профилирането се прилага с цел създаване на приятен масажиращ ефект за тялото през нощта, но също така и цел вентилация по повърхността на ядрото. Това благоприятства температурния комфорт на спящия, а също така е и превенция за развитието на акари и микроорганизими. От другата страна ще се насладите на удобството на термочувствителна Мемори пяна, която съвсем леко омекотява матрака. Като цяло Sense дава усещане за повече стабилност и твърдост.

Матрак Amber Sense е изработен с Ambrafoam пяна с кехлибар – единствена по рода си формула в света, разработена и патентована от нас, българска компания.

Кехлибарът е втвърдена дървесна смола, узрявала милиони години преди да се превърне в скъпоценен камък. Това е дар от природата, изследван от хората, превърнат в украшение и използван като хранителна добавка и естествен антибиотик от векове.

Вярваме във връзката между човека и природата, вярваме в силата на природата и способностите й като жив организъм да зарежда всички други живи организми на Земята.Иновациите в индустрията за сън ще сближават все повече хората с естествените блага на заобикалящата среда и поради тази причина вярваме, че всеки Amber клиент спи в бъдещето, в истинска близост до даровете на природата.

Kонструкцията на матрак Amber Sense е завършена с калъф от високоеластична и ОЕКО-ТЕX сертифицирана вискоза с дишаща 3D мрежа с антибактериално, антиакарно и хипоалергенно покритие.

Нашето обслужване

trial-icon

100 Нощи тест за матраци

Истинският тест на нашите продукти започва във вашата спалня. Имате 100 нощи пробен период преди да решите да задържите закупения продукт

25-years-warrenty.

До 25 години гаранция

Даваме до 25 години гаранционен срок на нашите продукти, защото инвестицията в качествен сън е нещо дългосрочно

delivery

Безплатна доставка до вашата врата

Практична и красива опаковка, доставена директно до врата в рамките между 1 и 15 след направена поръчка

Leasing

Лизинг

Разберете повече за възможностите за разсрочено плащане от главното меню

Безкомпромисно качество

Сертификатите за качество, които Amber притежава, гарантират за безкомпромисната му изработка, високия клас материали и грижа за твоето здраве, всичко съобразено със световните стандарти.

certificate

Сертификат за качество на текстила

certificate1

"Иновативно предприятие на годината"

Къде да поставите amber?

Ние препоръчва използването на ламелна рамка.

frame-2

Пружинна основа

Изработена от дърво и пружини, прошита с лицев плат.

frame-2

Твърда основа

Изработена изцяло от дърво и често прошита с нетъкан плат и/или дамаска.

frame-3

Ламелна рамка

Намалява точковото напрежение и увеличава чувството за комфорт.