Политика за връщане

Уважаеми клиенти, обърнете внимание отново на чл.6 и чл.7 от настоящите Общи Условия

6. ОТКАЗ ОТ ЗАКУПЕНА СТОКА

Потребителят има право да откаже и да поиска връщане на поръчаните и закупени от него стоки в срок от 14 (четиринадесет) дни от получаване на стоките на адреса за доставка, в случай че същите са с запазена опаковка в нейната цялост (опаковката на пратката може да бъде отваряна), в пълна окомплектовка и стоките са в изряден търговски вид, ведно с придружаващата ги документация (фактура и гаранционна карта) и при условията по чл. 55 от Закона за защита на потребителите. Срокът за отказ е 14 дни, считано от датата на получаване на стоката. За да упражни правото си на отказ, Потребителят трябва да уведоми ambersleep.bg за име, адрес и телефонен номер, и за решението си да се откаже от договора с писмо, изпратено на мейл. Куриерската пратка обратно към склад на ambersleep.bg е за сметка на Потребителят. За да спази Потребителят срока за отказ от договора, е достатъчно да изпрати съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

Моля, имайте предвид:

  • Могат да бъдат продукти САМО в изряден търговски вид, без видими следи от износване и зацапване.
  • Продуктите се връщат САМО в оригинална найлонова опаковка + прилежаща транспортна чанта, в случаите, когато са продадени с такава, и с приложена гаранционна карта.
  • Продуктите се връщат заедно със складова разписка, която екипът на ambersleep.bg изпраща на Клиента по мейл. Тя се прикрепя към продукта на видимо място. Продукти без прилежаща разписка се връщат към изпращача.
  • Клиентът поема всички транспортни разноски по връщането на продукта, които включват инспекция на място и транспорт до складова база на ambersleep.bg Ако някое от горните изисквания не е спазено, продуктът се връща към клиента и правото на отказ не се упражнява.

7. 100 НОЩИ ТЕСТ ПЕРИОД

“Амбър Технолоджи” предлага 100 нощи тест период на матраците, упоменати в продуктовия списък на сайта. Тест периодът не важи за топ матраци, възглавници и други аксесоари предлагани на сайта ambersleep.bg

При желание, след покупка на някой от моделите матраци, КЛИЕНТЪТ има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение. За да упражни правото си на отказ, Потребителят трябва да уведоми недвусмислено „Амбър Технолоджи” АД за решението си да се откаже от договора, като попълни стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора, приложен тук.
Уважаеми клиенти, моля обърнете внимание на следното:

Ако желаете да ползвате опцията за 100 нощи тест се отнасяйте с изключително внимание към продуктите и ги пазете, защото реално не ги ползвате като Ваша собственост. Продукти, върнати от 100 нощи тест, които не отговарят на условията описани по- долу, ще бъдат връщани към клиента и тест периода ще се счита за невалидна опция, в случаите, когато липсва някое от описаните изисквания.

  • Могат да бъдат връщани само матраци в изряден търговски вид, без видими следи от износване и зацапване.
  • Матраците се връщат САМО в оригинална найлонова опаковка + прилежаща транспортна чанта, в случаите, когато матрака е продаден с такава, и с приложена гаранционна карта.
  • Матраците се връщат заедно със складова разписка, която екипът на ambersleep.bg изпраща на Клиента по мейл. Продукти без прилежаща разписка се връщат към изпращача.
  • Матраците се одобряват за връщане от 100 нощи тест период след 5 изпратени снимки с мейл на dreams@ambermattress.com, които трябва да са ясни и продуктът да е сниман от всички страни. Ако при получаването на продукта, екипът на ambersleep.bg установи щети по матрака, следва частично възстановяване на заплатените суми. В тази връзка, съветваме клиентите да връщат стоката по куриер, като се възползват от опцията да застраховат продукта.
  • Клиентът поема всички транспортни разноски по връщането на продукта, които включват инспекция на място и транспорт до складова база на ambersleep.bg
  • Ако поръчка на продукт с валиден тестови период от 100 нощи е била съпроводена с подарък, то при връщането на продукта след тестовия период, от сумата за възстановяване се удържа стойността на подаръка.
Общи условия