Методи за отложено плащане

ОТЛОЖЕНО ПЛАЩАНЕ С ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТ ЧРЕЗ ПАРТНЬОРИТЕ НИ UNICREDIT

Какво е УниКредит Кънсюмър Файненсинг?

Компания, предоставяща модерен, бърз и удобен начин за покупки на изплащане. УниКредит Кънсюмър Файненсинг е част от УниКредит– най-голямата банкова група в Източна Европа.

Защо да изберете УниКредит Кънсюмър Файненсинг?

- Опростена документация, изисква се само лична карта при кандидатстване
- Бързо одобрение
- Фиксирана лихва

Параметри на предлагания кредит:

- От 150 до 50 000 лв., в зависимост от Вашите нужди и желания;
- Срок на изплащане от 3 до 72 месеца, по Ваше желание.

Защо “на изплащане”?

- Достъпни месечни вноски
- Купувате днес това, което бихте могли да си позволите утре
- Не се налага да влагате голяма сума пари в една единствена покупка

-Възможност за алтернативни плащания през E-Pay и банкомат, без такса

За допълнителна информация:
Обадете се на 0700 15 600 на цената на един градски разговор за абонати на БТК или на www.ucfin.bg.

Условия за УниКредит кредитиране

Условията, на които трябва да отговаря, за да бъде възможно разглеждането и одобрението на договора за онлайн кредит от УниКредит Кънсюмър Файненсинг.
- Да е български гражданин, с постоянно местоживеене на територията на Република България;

- Минимална възраст в момента на кандидатстване 18 навършени години;

- Максимална възраст при изтичането на периода (срока) на кредита – 75 навършени години.

Право да кандидатства за отпускане на кредит има само ползвател, чиято конкретна онлайн поръчка е с обща онлайн цена (без цената на доставка), равна или по – голяма от 150 (сто и петдесет) лева, независимо от броя и единичната онлайн продажна цена на стоките включени в поръчката.

Минималната месечна вноска по одобрен кредит не може да бъде по малка от 20 (двадесет) лева.

Ползвателят се уведомява по телефона от УниКредит Кънсюмър Файненсинг в случай, че се налага промяна на броя вноски, различен от желания брой посочен от ползвателя.

​Инструкция за покупка на изплащане с УниКредит Къснюмър Файненсинг

1. След като сте избрали желаната стока, моля изберете най-удобната за Вас месечна вноска с помощта на УниКредит калкулатор.
2. За да продължите напред, моля, дайте своето съгласие за обработка на лични данни. Моля запознайте се с документа и маркирайте полето „Съгласие за обработка на личните данни”. По този начин Вие потвърждавате, че сте съгласен личните Ви данни да бъдат обработвани от Уникредит Кънсюмър Файненсинг, по описания в документа начин и за целите посочени в него.
3. Очаквайте обаждане от сътрудник на УниКредит в работно време (от 09:00 до 21:00 часа в делнични дни и от 10:00 до 20:00 часа в почивни дни), със съдействието на когото ще финализирате процеса на кандидатстване за потребителски кредит.
4. След като искането Ви за финансиране бъде разгледано, сътрудник на УниКредит Кънсюмър Файненсинг ще се свърже с Вас, за да Ви съобщи кредитното решение.
5. Ако искането Ви за кредит е одобрено, преди да получите стоката си е нужно да подпишете документите свързани с договора за кредит.
6. Сътрудник на УниКредит Кънсюмър Файненсинг ще се свърже с Вас по телефона в работен ден, за да уточните детайлите относно изпращането на документите свързани с кредита, които трябва да подпишете.
7. Документите ще получите с куриер.
8. ВАЖНО! Необходимо е предварително да подготвите фотокопие на двете страни на лична Ви карта. Собственоръчно трябва да напишете „Вярно с оригинала!“, датата и да се подпишете.
9. Куриерът ще ви даде за подпис документи в два идентични екземпляра – единият остава за Вас, а другият трябва да подпишете и да върнете на куриера. Заедно с единия екземпляр от документите за кредита трябва да върнете на куриера и фотокопието на личната Ви карта.
10. Документите, които ще получите са: Договор за отпускане на стоков кредит (2 екземпляра), Общи условия за отпускане на стоков кредит (2 екземпляра), Съгласие за Директен дебит (ако ползвате лична сметка), 2 екземпляра от Сертификат за застраховка (ако кредитът е защитен) Общи условия за застрахователна програма.
11. Моля,внимателно разгледайте и подпишете документите на обозначените места, след което добавете копието на личната Ви карта и върнете документите на куриера.
12. След като УниКредит Кънсюмър Файненсинг получи коректно подписаните документи, служител на магазина ще се свърже с Вас, за да уточните доставката на стоката.

Съглашение за обработка на лични данни

Отложено плащане с ТБИ

Нашата история започва през 2002 г, когато TBIF Financial Services (TBIF), тогава дъщерно дружество на холандската Kardan Group, основава TBI Credit в България. До тогава, Kardan Group оперира в България чрез TBIH, управлявайки пенсионни фондове и застрахователни компании като Доверие и Булстрад.

Добавихме нови компании, TBI Invest, TBI Leasing, TBI Rent и TBI Asset Management, прераствайки в една от най-големите небанкови мрежи в България. По това време стъпихме и на румънския пазар с финансови услуги и продукти, насочени към индивидуални и бизнес клиенти. 

Навлязохме в банковия сектор през 2011 г., когато TBIF придоби NLB Bank Sofia, българският клон на Nova Ljubljanska Banka (Словения). Консолидирането на всички наши бизнес дейности доведе до създаването на TBI Bank.

След придобиването на TBIF от 4finance Group през 2016 г., TBI Bank се присъедини към една от най-големите глобални компании за дигитално потребителско финансиране.

Днес TBI Bank оперира в България, Румъния, Германия, Дания и Полша и е призната за една от най-печелившите банки в Югоизточна Европа през всяка от последните четири години. Обслужваме повече от 1 млн. регистрирани клиенти чрез мрежа, състояща се от близо 7.000 точки на продажба.

Ние подобряваме финансовия живот не само на настоящите ни клиенти, но и на хората, които остават недоволни от съществуващите банки – както и на тези, които предпочитат дигиталните услуги.

Ние подобряваме финансовия живот не само на настоящите ни клиенти, но и на хората, които остават недоволни от съществуващите банки – както и на тези, които предпочитат дигиталните услуги.

Нашата еволюция се осъществява чрез обединяването на досегашния ни банков опит с ноу-хау в областта на финтех и чрез иновации, които разработваме съвместно с нашата компания-майка – 4finance Group. Целта ни е да осигурим по-бърз и опростен достъп до банкови услуги чрез внедряването на нови клиентски ориентирани системи и онлайн продуктови линии, основани на интелигентен и гъвкав подход с оглед нуждите на клиента на бъдещето.

Мобилните устройства все повече доминират живота на нашите клиенти, затова ние ще им дадем възможността да управляват и контролират финансите си чрез мобилни решения. Ще ги информираме за финансовите възможности, които им предоставят, за да спечелим правото да бъдем на техните устройства. И няма да спрем дотук. Чрез силна партньорска мрежа, ние в TBI Bank ще изградим финансова платформа и пазарно пространство за търговски сделки, продукти и услуги, които нашите клиенти изискват и заслужават.

Нашият талантлив екип създава култура на непрекъснати дигитални подобрения в прозрачна и регулирана среда, в полза на нашите клиенти. Защото вярваме, че всеки

има правото да се радва на здравословен финансов живот.

Когато откриеш продукт, който желаеш и не ти се чака за него, със стоков кредит "Бързи Покупки" го получаваш веднага!

С TBI PAY пазаруваш лесно на изплащане в търговските обекти или онлайн магазините на нашите партньори.

РАЗМЕР от 100 лв.-10 000лв. от 3 мес до 36 мес.

Как плащаш вноските си?

За он-лайн кандидатстване

Всички продукти, предлагани от Амбър Технолоджи АД, както във физическия, така и в онлайн магазина ни могат да бъдат закупени на изплащане благодарение на TBI Bank. На сайта ни, можете да кандидатствате за закупуване на изплащане на абсолютно всички продукти.

НОВ ПРОЦЕС ПО КАНДИДАТСТВАНЕ ОНЛАЙН
С партньорите ни от TBI Bank реализирахме нов процес за кандидатстване онлайн, който изключва разпечатване и подписване на документите, ксерокопирането на документ за самоличност, както и връщането на всичко изброено обратно към подателя. Всичко това се случва изцяло онлайн. След като изберете продукт на сайта www.ambersleep.bg, благодарение на калкулатора разположен в checkout страницата, можете да изчислите месечната си вноска с или без първоначална вноска (заплаща се на куриера или лично), дали ще има застраховка и каква, както и разбира се за какво време бихте искали да разсрочите плащането си. След въвеждане на личните си данни и поддавайки кандидатурата си към TBI Bank, следва обаждане от екип “Онлайн обслужване на клиенти“ на TBI Bank *Предвид текущата ситуация, това може да отнеме до 1 работен ден. При одобрение, служителят на TBI Bank ще ви обясни как да прикачите/изпратите личната си карта и как да подпишете договора онлайн. Потвърждението за одобрение се изпраща и към Амбър Технолоджи и ние се свързваме с Вас за уточняване на доставката. Екипът на Амбър Технолоджи е в готовност да ви изпрати продукта в рамките на 5 работни дни. (Ако не се налага личното му получаване от магазина ни.) В случай, че при кандидатстване сте посочили „Първоначална вноска към търговеца /лв./“, последната би следвало да бъде заплатена на куриера, при изпращане с такъв или при личното получаване на продукта, срещу касов бон. Ангажимента ви по заплащане на последващите вноски е към TBI Bank и е уговорен в Договора сключен между двете страни, както и коректно изплащан по посочените от банката начини. TBI Bank – лесен, безопасен, удобен и надежден начин да получите всичко, което пожелаете още сега.