КОЛИЧКА

КОЛИЧКАТА Е ПРАЗНА

ИЗПРОБВАЙ AMBER СЕГА!

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ AMBER?

Разбери с какво се отличаваме сред останалите и защо смятаме, че матрачната индустрия не работи.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО

100 НОЩИ ПРОБЕН ПЕРИОД

Тествай Амбър цели 100 нощи преди да решиш да го задържиш.

В Amber вярваме, че реалния тест на матрака трябва да бъде в комфорта на твоята спалня. Излежавай се, наспивай се, сънувай, прави любов на Amber. Имаш 100 дни преди да решиш дали да го задържиш. Ако решиш, че Amber не е за теб, няма да те караме да го опаковаш обратно или да платиш няколкостотин лева за връщане. Връщането е за наша сметка и до 5 дни ще получиш парите си в банкова сметка по твой избор. При нас няма скрити условия или такси, ако решиш да върнеш наш продукт.

МОЖЕШ ДА СПИШ СПОКОЙНО - AMBER ЩЕ ТИ ВЪЗСТАНОВИ 100% ОТ СУМАТА

Вярваме, че това да се наспиваш добре трябва да бъде приоритет за всеки. Истинският тест на матрак не се случва в магазина, а в твоя дом. Изпробвай Амбър 100 нощи и ако прецениш, че не е за теб, можеш да се откажеш от покупката си. Ще ти върнем 100% от сумата, която си заплатил. Поемаме и транспортните разходи по връщането.

AMBER Е НАПРАВЕН ЗА ТЕБ

В Amber създадохме онлайн модел, който елиминира всичките ненужни звена като магазини, стотици модели, неучтиви продавачи и некоректни производители. Спестяваме ти време, пари, нерви и неприятни преживявания. Целият бизнес модел на Amber е направен с мисъл за теб. Какво по-хубаво от това?

ДОБРИЯТ СЪН ОЗНАЧАВА ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ЗА ВАЖНИТЕ НЕЩА В ТВОЯ ЖИВОТ

Представи си, че денят се увеличи с два часа – за какво би ги използвал? Би тренирал, би започнал да учиш нов език, би отделил повече време на семейството си? Има толкова много неща, които очакват да бъдат свършени от теб. Вярваме, че именно добрият сън би ти дал повече време за всички важни неща в твоя живот.

РАЗМЕРИ И ЦЕНИ НА МАТРАЦИ AMBER

ВИЖ ПОВЕЧЕ