Amber блог
Amber комбинира 25-годишен опит в индустрията с най-модерните производствени практики и материали и ти дава матрак, който поддържа най-добрата стойка на тялото по време на сън.

AmberMattress става AmberSleep

Мина година и половина откакто Amber започна да предлага първия си модел матрак. За миг не спирахме да се питаме как хората могат да спят по-добре, защото виждахме как масово времето за сън намалява и неговото качество се влошава. Тази отрицателна статистика е подкрепена с данни от редица научни изследвания.

В началото вярвахме, че това, върху което спим, е най-важно. Затова се концентрирахме върху направата на качествен матрак, възглавница и топ матрак. Но с течение на времето вникнахме в дълбочината на проблема и разбрахме, че добрият сън е съставен от комплексни взаимовръзки между различни фактори.

Поради тази причина взехме решение да се развием и специализираме и от компания за матраци станахме компания за сън. Целта ни е да предлагаме не само отделни продукти, а да предоставим цялостна грижа за съня на нашите клиенти. Затова създадохме нови неща, които да се комбинират и да отговарят на идентифицираните от нас четири ключови аспекта:

1. Основата – матрак и възглавница Amber

Качественият матрак и възглавница са в основата на добрия сън. Всички наши матраци и възглавници са направени с Аmberfoam – пяна с кехлибар на прах, която благоприятства спокойния сън и възстановяването на тялото. Натуралният балтийски кехлибар спомага за намаляването на стреса и отпускането на мускулите. Чрез силата на природата, съчетана с най-модерните технологии, Amber се грижи за вашата релаксираща почивка.

2. Микроклиматът – пространството между матрака и завивките

Разбрахме, че некачественото спално бельо от микрофибър или сатениран памук, с изкуствени платове и тежки завивки, всъщност компроментира добрия сън. Доказано е, че ние, хората, спим по-добре на хладно. Затова нашите спалните комплекти от памучен сатен и олекотени завивки за всеки сезон от силиконизиран пух са създадени да осигурят една дишаща микросистема по време на сън.

3. Климатът в самата стая – температура, светлина, аромати

За да заспивате бързо и да имате спокоен сън, атмосферата в спалнята трябва да е подходяща. Нашият съвет е ежедневно да проветрявате стаята и да я поддържате приятно хладна. Осигурете си нощна лампа с топла мека светлина, която да създаде уютна обстановка преди да заспите. Ако имате любими аромати, например лавандула, внесете ги в спалнята, а те ще ви пренесат в страната на сънищата. Вижте блога на Amber,  където споделяме с вас всички аспекти на добрата среда за сън.

4. Вътрешната биохимия на тялото – ключът към спокоен сън

Човек не може да се наспива добре, ако нивата на адреналин и кортизол в организма му са високи вечер. Затова подгответе тялото си за сън с подходящите храни, напитки, физическа активност и някои други трикове. Ако често ви спохождат безсънни нощи, разберете как веднъж завинаги да се справите с тях. Очаквайте скоро и нови от Amber.

И не забравяйте да смените старите и неудобни матраци и възглавници. Подарете си матрак и възглавница Amber, за да спите като върху облак.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply