КОЛИЧКА

КОЛИЧКАТА Е ПРАЗНА

ИЗПРОБВАЙ AMBER СЕГА!
ВЪЗГЛАВНИЦА AMBER SLIM
129лв.

ВЪЗГЛАВНИЦА AMBER SLIM

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ
129лв.
КУПИ
 • Мемори пяна с кехлибар
 • Запазва перфектната форма
 • Калъфче с цип

100 НОЩИ ПРОБЕН ПЕРИОД

В Amber вярваме, че реалния тест на матрака трябва да бъде в комфорта на твоята спалня. Излежавай се, наспивай се, сънувай, прави любов на Amber. Имаш 100 дни преди да решиш дали да го задържиш. Ако решиш, че Amber не е за теб, няма да те караме да го опаковаш обратно или да платиш няколкостотин лева за връщане. Връщането е за наша сметка и до 5 дни ще получиш парите си в банкова сметка по твой избор. При нас няма скрити условия или такси, ако решиш да върнеш наш продукт.

ПРОСТО ПЕРФЕКТНА

Събирайки обратна връзка от нашите клиенти, решихме да създадем възглавница, която да бъде подходяща за хора, които предпочитат да спят на по-ниско или позата им е настрани или по лице. Възглавницата Amber съдържа ядро от мемори пяна с кехлибар и памучна калъфка, сваляема и перяща се. Винаги заема идеалната форма, за да отнеме напрежението, предотвратява болките във врата и раменете.

 • АНТИ-БАКТЕРИАЛНА ДИШАЩА КАЛЪФКА

  Специалната калъфка на Amber възглавница е направена от анти-бактериална дишаща материя, която, заедно с мулти покет-спринг системата, подпомага проветривостта на възглавницата.

 • AMBER MEMORYFOAM®

  Първата и единствена мемори пяна с кехлибар в света е направена специално за продуктите на Amber. За твоя максимален комфорт анатомичната мемори пяна се адаптира към формата на главата и врата, а кехлибарът в нея отнема напрежението и спомага за по-дълбок и зареждащ сън.

БЕЗКОМПРОМИСНО КАЧЕСТВО

Сертификатите за качество, които Amber притежава, гарантират за безкомпромисната му изработка, високия клас материали и грижа за твоето здраве, всичко съобразено със световните стандарти.

 • ОЕКО-ТЕX

  Сертификат за качество на текстила

 • LGA

  Тест за издръжливост и устойчивост

 • ЕЕН

  Награда за високи постижения в иновациите

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Ако имаш нужда от помощ при определянето на правилния за теб размер, свържи се с нас.

Възглавницата е висока 8см.
Възглавницата е със средна мекота.
Възглавницата е подходяща за всеки, който спи по лице или настрани.

Имаш още въпроси ?

МАТРАК AMBER

ВИЖ ПОВЕЧЕ

ТОП МАТРАК AMBER

ВИЖ ПОВЕЧЕ