КОЛИЧКА

КОЛИЧКАТА Е ПРАЗНА

ИЗПРОБВАЙ AMBER СЕГА!

Двулицев матрак AMBER ORIGIN, ортопедичен с мулти покет пружини, 23 см

Избери размер
80 x 200

1058лв.
582лв.
82 x 190

1058лв.
582лв.
90 x 200

1138лв.
626лв.
140 x 200

1798лв.
989лв.
144 x 190

1898лв.
1044лв.
160 x 200

1998лв.
1099лв.
164 x 190

1998лв.
1099лв.
180 x 200

2258лв.
1242лв.
25 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ
582лв.
48.5
лв/мес.

КУПИ
 • Amberfoam® с кехлибар
 • Хибридна технология
 • Дишаща технология
 • Ортопедична форма
 • Антибактериален
 • Контрол на топлината
 • Международна награда за иновация

МАТРАК С КЕХЛИБАР

Чрез специална, патентована от нас иновативна технология, ние успяхме да интегрираме полускъпоценния камък в Amber, запазвайки неговите благотворни качества. Във всеки матрак се съдържа 100% чист Балтийски кехлибар на прах. Изключително ценният лечебен камък има доказан ефект върху спокойния сън и възстановяването на тялото, намаляването на стреса и отпускането на мускулите. Специалната изработка пренася лечебните свойства на кехлибара в спалнята ти. Производството е единствено по рода си в света и се случва само в България.

ПЕРФЕКТНИЯТ МАТРАК ЗА ТЕБ

Една от тайните на Амбър е безценният материал, който се съдържа в него. Кехлибарът - органичен скъпоценен камък, който се добива от иглолистни дървета и е наричан още “дар от слънцето”.

 • AmberFoam в прошивката

  Патентована от нас, Amberfoam® пяната, обогатена с кехлибар, обгръща целия матрак и отнема напрежението от тялото, има успокояващ ефект и елиминира болките във врата, ставите и мускулите. Прекият допир на кехлибара до тялото осигурява по-спокоен, дълбок и зареждащ сън.

 • HR пяна със 7 зони на комфорт

  Знаеш ли, че телата ни имат 7 зони на тежест, които прилагат напрежение върху матрака? Затова проектирахме нашата HR пяната с точно 7 зони на комфорт. Така натоварването се разполага равномерно и тялото си почива ефективно.

 • Multi Pocket Spring система

  Над 500бр. за кв.м. индивидуално опаковани (в нетъкан текстил) пружинки ще поддържат тялото ти, докато спиш. Неразбрани от много хора, тези пружинки са задължителни за всеки висок клас матрак като гарантират вентилация, проветряване и прохладност на матрака. Скърцане? Гарантираме ти, че няма да чуваш нищо.

 • Мемори пяна с висока плътност

  Memory пяната реагира на топлината на тялото като заема анатомичните му извивки, създавайки чувството за сън върху облак.

МЕКОТАТА НА AMBER

Amber ти позволява да си избереш дали искаш да спиш на по-меката, прегръщаща му страна или на по-твърдата му и поддържаща такава, в зависимост от разбирането ти за комфорт, за максимално добър сън.


СТРАНА С МЕМОРИ ПЯНА

Висококачествен материал, който при натиск, заема формата на тялото, а когато не е подложена на натиск, възвръща своята форма. Следва анатомичните форми. Намалява въртенето по време на сън. Отнема напрежението, придава допълнителна мекота и комфорт.

СТРАНА С HR ПЯНА

Високоеластична пяна с масажиращ ефект и 7 зони на комфорт, съобразени с ергономията на човешкото тяло. Предоставя по-добра опора, поддръжка на тялото и разпределение на тежестта. След като легнете върху нея тя реагира на топлината на тялото и се адаптира спрямо него и натискът, който е подаден.

ХИБРИДНА ТЕХНОЛОГИЯ

Когато разработвахме Amber, искахме да създадем дишаща система за сън, която да съчетава най-добрите практики и материали. Затова използвахме няколко вида пяна: Memory и HR, както и система от индивидуално опаковани пружинки. Напълно безшумната пружинна система охлажда повърхността на матрака с 40% повече, отколкото обикновените матраци с пяна. Научно доказано е, че сънят в по-прохладна среда е много по-спокоен, релаксиращ и здравословен. Кехлибарът, който добавихме, отнема стреса и отпуска тялото, осигурявайки по-дълбок, спокоен и зареждащ сън.

Програма за Рециклиране

Рециклирането на стария матрак е важно за опазването на околната среда.

Amber ви дава възможност да допринесете за грижата към природата с Програма за Рециклиране!

 1. Заявете стария си двулицев матрак за рециклиране, независимо от марката, при поръчката на нов Amber, модел Origin или Sense.
 2. Единственото, което трябва да направите е да го занесете до входната врата на сградата при получаването на новия.
 3. Ние ще го извозим и преработим за наша сметка, като ще се погрижим около 80% от вложените материали да се използват повторно.

Услугата за рециклиране е достъпна само при поръчка на Amber Origin или Sense и не се комбинира с други промоции.

БЕЗКОМПРОМИСНО КАЧЕСТВО

Сертификатите за качество, които Amber притежава, гарантират за безкомпромисната му изработка, високия клас материали и грижа за твоето здраве, всичко съобразено със световните стандарти.

 • ОЕКО-ТЕX

  Сертификат за качество на текстила

 • LGA

  Тест за издръжливост и устойчивост

 • ЕЕН

  Награда за високи постижения в иновациите

КЪДЕ ДА СЛОЖИТЕ AMBER

Амбър препоръчва използването на ламелна рамка.

ПРУЖИННА ОСНОВА

Изработена от дърво и е продължение на традициите в направата на луксозни легла.

ТВЪРДА ОСНОВА

Изработена от дърво и е продължение на традициите в направата на луксозни легла.

ЛАМЕЛНА РАМКА

Намалява точковото напрежение и увеличава чувството за максимален комфорт.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Ако имаш нужда от помощ при определянето на правилния за теб размер, свържи се с нас.

Височината е 23см (+/-1см)
Амбър е подходящ за всяка възраст и може да бъде изработен във всякакъв размер, включително бебешки и детски
Амбър е двулицев матрак, т.е. позволява да се спи и от двете му страни. Създадохме го с две степени на твърдост - по-мека част, благодарение на мемори пяната с висока плътност и по-твърда, която се дължи на профилираната 7-зонална HR пянa
Амбър е подходящ за всеки човек от най-ранна възраст. Благодарение на ортопедичната си система за сън, матракът ни е подходящ и за хора, които се събуждат с болки в кръста, раменете или врата, както и за хора, страдащи от заболявания на опорно-двигателната система
Матраците с размер, различен от упоменатите в уебсайта се изработват в рамките на 2 до 3 седмици след предварително запитване. Потърсете ни на националния телефонен номер или чрез email. 100-те нощи пробен период се запазват и при тези размери

Имаш още въпроси ?

ТОП МАТРАК AMBER

ВИЖ ПОВЕЧЕ

ВЪЗГЛАВНИЦА AMBER

ВИЖ ПОВЕЧЕ