Amber блог
Amber комбинира 25-годишен опит в индустрията с най-модерните производствени практики и материали и ти дава матрак, който поддържа най-добрата стойка на тялото по време на сън.

Защо имаш нужда от нов матрак?

Един нов матрак може да промени значително качеството на съня ти. Той влияе върху личния комфорт и усещане в твоята спалня и начина, по който се чувстваш през деня. Сънят е нещо, в което всеки трябва да инвестира.

 

  1. Ти ще спиш на този матрак в продължение на много години.

 

Помисли за това, че най-вероятно ще прекараш най-малко 7-9 часа на ден в продължение на най-малко осем до десет години на един матрак, което е около 26 000 часа (или 3 години!). Увери се, че изборът, който ще направиш, е такъв, който да задоволи твоите нужди за дълго време – безсмислено е да жертваш комфорта и функционалността на качеството за по-ниска цена.

 

AMBER притежава портфолио от продукти с патентованата пяна AmbraFoam®, обогатена с кехлибар – откритие, което направихме и го вложихме в нашите продукти, за да осигурим още по-добър сън, сън от ново поколение.

 

  1. Матракът влияе на общото ти здраве и благополучие.

 

Като цяло, да бъдеш здрав включва няколко компонента. Режимът на хранене и упражненията са очевидните, но знаеш ли, че качеството на съня също е фактор с огромно значение? Липсата на сън всъщност може да те накара да качиш килограми, независимо от диетата и упражненията, които правиш. Добрият матрак ще помогне за поддържането на един истински качествен сън през нощта и ще те направи щастлива и здрава. Нашата цел е да предоставим на клиентите си по-добър матрак, отколкото биха могли да очакват.

 

AMBER е първият матрак, в който се съдържа кехлибар. Известен с лечебните си качества, кехлибарът отнема напрежението от тялото по време на сън и отпуска мускулите за несравним сън. Ние предлагаме матраци с дългогодишна гаранция, защото кехлибареният сън е дългосрочна инвестиция в един по-добър живот.

 

  1. Няма нищо по-хубаво от едно удобно и топло легло, когато се върнеш у дома.

 

Леглото е много повече от просто място за сън – приятно е да имаш удобно и уютно място, когато се прибереш вкъщи, за да се отпуснеш след дълъг ден. Важно е да се наслаждаваш на съня върху матрака, но също така искаш да се чувстваш комфортно, докато правиш всичко останало на него, като борба с децата, или дори, просто когато отговаряш на имейли с опънати крака в късните часове.

 

  1. Старите и износени матраци са неудобни за всички.

 

Животът се променя често, както и твоят матрак. Оцени настоящата си ситуация: откакто последно си купи ново легло, имала ли си големи промени в живота, като смяна на жилище, бременност или сериозна травма? Забелязваш ли, че много неща започват да те притесняват с годините, които не би забелязала като по-млада? Изборът на матрак, който отговаря на специфичните ти нужди за сън, ще ти помогне да се наспиваш добре всяка вечер и да се събуждаш свежа всяка сутрин.

 

  1. Инвестицията в твоето легло е инвестиция в самата теб.

 

Понякога може да бъде трудно да се мисли в дългосрочен план. Но да инвестираш финансово в добър матрак в крайна сметка е инвестиция в самата теб.

 

Цялостното качество на живота и щастието ти отчасти зависи от това колко добре спиш, колко отпочинала се чувстваш през целия ден, както и пребиваването ти у дома. Правилният матрак за теб ще бъде в основата на спалнята ти, затова е важно да вземеш това решение на сериозно или, ако не си го мислила, да обмислиш смяната на матрака си още днес.

 

Изпробвай нашите матраци AMBER! Ние сме първата българска фирма за матраци, дала на клиентите си гаранция за удовлетвореност и удобство. Ние предлагаме 100 нощи тест период, след който възстановяваме сумата за закупуване на клиента, ако той не е доволен от продукта. Практиката показва, че връщанията са под 0.7% и ние сме горди от този резултат.

 

Избери своя нов матрак от най-високо качество, изработен с кехлибар, от нашия сайт https://ambersleep.bg/!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply