Amber блог
Amber комбинира 25-годишен опит в индустрията с най-модерните производствени практики и материали и ти дава матрак, който поддържа най-добрата стойка на тялото по време на сън.

Време ли е да смениш леглото на детето?

Твоето малко съкровище расте пред очите ти като гъбка, без да се усетиш. И вече се чудиш, кога е най-доброто време да преминете от кошара към легло за дете.

 

Има много фактори, които трябва да бъдат разгледани по време на този процес, включително:

 

  • безопасност
  • очакване на второ дете
  • разходи и удобство
  • видове легла

 

Ние от AMBER събрахме няколко полезни съвета, за да знаеш кога да вземеш голямо легло и нов матрак за детето. Те ще ти помогнат и ще те улеснят в процеса.

 

Безопасността трябва да е на първо място

 

Повечето малки деца имат способността да се катерят по креватчето си, когато височината им е около 90 см. и са на възраст между 18 и 24 месеца. Малките деца обичат да лудуват и да опитват нови неща.

 

Като общо правило, ако детето ти може да се изкачи над парапета на кошарата, докато е будно, не се колебай да го преместиш на по-голямо легло.

 

След като решиш, че е време, помисли, как ще обезопасиш стаята на твоето малко дете и цялата къща. Може да се наложи да добавиш детска предпазна дръжка от вътрешната страна на вратата, докато детето ти разбере, че нощните разходки не са позволени.

 

Помисли за неговия бъдещ брат или сестра

 

Един сериозен фактор, за който трябва да помислиш, е когато очакваш второ бебе. Това може да е много чувствителен момент за твоето малко дете, особено ако е първото. Най-добре е процесът да започне от един до два месеца преди да се появи второто бебе, ако се приеме, че детето вече е навършило 18 месеца.

 

Обмисли всички разходи

 

От AMBER със сигурност можеш да получиш добри оферти и препоръки за всичко, което ще ти е необходимо за нов детски матрак. Други разходи, които би трябвало да имаш предвид за бюджета, включват парапет за безопасност, спално бельо, топ матрак, и протектори за врата.

 

Улесни прехода

 

След като решиш, кога е подходящото време да преместиш детето си на голямото легло, важно е да избереш най-добрия тип матрак за него.

 

Вече имаме и комплект за спалня в детско-юношеския сегмент! Специална оферта за размер 90/200! Изненадай своите пораснали деца с качествени продукти за сън с кехлибар от AMBER. Имаме специално предложение за премиум матрак Amber Origin High – Class, с подарък мемори възглавница с кехлибар Softy. И за да е пълен пакета за страхотен сън, добавяме подарък, най-новото ни попълнение в продуктовото ни портфолио – Тениска Amber, произведена от 100% висококачествен памук.

 

Поръчай новия матрак за своето дете на https://ambersleep.bg/ с безплатна доставка!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply