Amber блог
Amber комбинира 25-годишен опит в индустрията с най-модерните производствени практики и материали и ти дава матрак, който поддържа най-добрата стойка на тялото по време на сън.

Подарете си добър сън, докато се грижите за околната среда!

Ако старият ви матрак е вече за подмяна, ние от матраци Amber® ви предлагаме просто решение – върнете ни го и вземете чисто нов Amber с отстъпка. Ние ще се погрижим овехтелия вече матрак да бъде рециклиран, с което ще помогнем заедно за една по-чиста околна среда и устойчиво развитие.

Защо рециклирането е важно

Старите матраците са един от предметите с голям негативен принос за замърсяването на околната среда, тъй като са обемисти и с размери, заемащи много място в сметищата. Изработени са от много различни материали, които са свързани така, че отнема повече време да се разградят естествено. И тъй като също не могат да бъдат рециклирани заедно, това е трудоемък и скъп процес.

Ние поемаме нашата отговорност

Програмата за рецицлиране, която създадохме, отразява ценностите, които имаме, за да живеем отговорно. Идеята зад това е нашите матраци да бъдат “от люлка до люлка” – концепцията, която завладя умовете на много хора, искащи да живеем в един по-добър свят. Ние вярваме, че всеки трябва да даде своя принос. Дори икономическия ефект от самото рециклиране да се компенсира от разходите, ние знаем, че това е нашето бъдеще и поемаме отговорност за това, което създаваме и как то приключва своя жизнен цикъл.

80% от матракът може да бъде рециклиран

Сигурно се чудите какво правим все пак със стария матрак. Около 80% от вложените материали могат да бъдат преработени и използвани повторно в други индустрии!  Ето част от нещата, които бихме видели, ако можехме да надникнем в “кухнята” на рециклирането:

  • Пружините се претопяват и се прави нова тел;
  • Дунапренът се прави на каша, която се използва за пълнеж на вторични продукти;
  • Калъфът се разплита и платът се ползва за други вторични продукти.

Станете част от този процес

Приканваме ви да бъдете от хората, които се замислят какво става с матраците им, след като отидат на боклука – сигурни сме, че все повече хора ще ни последват. Първата крачка е направена – разчитаме на вас за втората!

Ето как

  1. Заявете предаването на стария ви матрак при поръчката на нов, модел Origin или Light и получете отстъпка от цената. Единственото, което трябва да направите е да го свалите до входната врата на сградата, при получаването на новия.
  2. Ние ще го вземем и ще се погрижим матракът да бъде рециклиран възможно най-пълноценно.
  3. До края на октомври, за всеки върнат матрак, ви подаряваме 10% отстъпка от цената на новия. Свържете се с нас или купете онлайн като използвате промо код AmberRe10 в количката.

Нека заедно се погрижим за околната среда!

You Might Also Like

3 коментара

  • Reply
    Nikolay
    септември 29, 2018 at 7:30 pm

    Dobra ideia .Kolko struva nov matrak

    • Reply
      Матраци Amber
      октомври 4, 2018 at 12:03 pm

      Благодарим Ви за коментара и проявения интерес!
      Можете да откриете цената на размера, който Ви интересува тук и тук
      Оставаме на Ваше разположение за допълнителни въпроси!

  • Reply
    Иван Бандров
    октомври 21, 2018 at 4:48 pm

    каква е цената на 144/200

Leave a Reply