КОЛИЧКА

КОЛИЧКАТА Е ПРАЗНА

ИЗПРОБВАЙ AMBER СЕГА!

МИСИЯТА НА AMBER

е да помага на хората да спят по-добре

Иновации в производството и бизнес модела ни позволиха да ви предоставим най-високо качество продукти за сън с реален пробен период и добри условия.

ИСТОРИЯТА НА AMBER

Започнахме с идеята да помогнем на себе си, за да се наспиваме
...

Оказа се, че приятелите и семействата ни имаха същия проблем - не спяха добре, в следствие, на което изпитваха болки, будиха се изморени и животът им не беше пълноценен.

Обмисляме какво и как можем да направим. Така създадохме Amber.

В началото Amber имаше две цели. Първата бе да създадем изключителни матрак и продукти за сън, които да помагат на хората да живеят по-добре и да се чувстват щастливи. Втората цел бе да улесним максимално закупуването им.

Търсенето на материали и технологии ни срещна с кехлибара - древен минерал, който оказва благоприятни свойства върху човешкия организъм. Така освен ортопедични, продуктите на Amber се и грижат за хората, които спят върху тях. (вероятно е ОК да се сложи линк към страницата с кехлибара).

Искахме Amber да удовлетворява хората, а не да бъде поредната закупена вещ, за която съжалявате. Затова решихме да предлагаме продуктите си без посредници, без напористи продавачи на комисион, без магазини. Премахнахме всички ненужни звена и изградихме силна връзка между производител и краен клиент. В допълнение на всичко, решихме да предложим Amber със 100 реални нощи пробен период, за да се убедите в думите ни в уюта на собствената си спалня. Вече целите ни са по-големи и искаме да превърнем Amber в успешна българска компания на международно ниво, за да се наспиват всички по-добре.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ЗАЩО AMBER Е УНИКАЛЕН

Amber е първият матрак, в който се съдържа кехлибар. Известен с лечебните си качества, кехлибарът отнема напрежението от тялото по време на сън и отпуска мускулите за несравним сън

Продуктите на Amber се произвеждат изцяло в България – от високотехнологичните съставни части като пяната и мулти покет пружините до циповете и прошивката. Пяната Amber с кехлибар притежава световен патент и може да се произвежда на едно-единствено място в света – с. Батишница, гр. Русе. Използвахме познания на хора с над 25 години опит в индустрията. Тествахме много вариации, различни видове материали, с различно усещане, докато достигнем до перфектните резултати.

ИНОВАТИВЕН БИЗНЕС МОДЕЛ

Уникалният ни бизнес модел предлага нещо наистина ново за матрачната индустрия - спестяваме голяма част от разходите на потребителите, като всеки матрак се изработва специално за клиента и се доставя директно от производството в дома му. Това ни позволява и да предоставим истински тестов период от 100 дни, като поемаме всички разходи за транспорт и при евентуално връщане, както и 10 годишна гаранция. Всичко това е без скрити условия, без мотаене, като възстановяваме пълната сума за направената покупка в случай на връщане. Стремим се постоянно да подобряваме обслужването на клиентите си и услугите, които предлагаме.

ЕКИПЪТ AMBER

Това са хората, които работят неуморно за да подсигурят възможно най-добрия сън за вас

МЕДИИТЕ ЗА AMBER

Няколко разказа за компанията и продукта в част от водещте медии в страната

И един истински разказ...

МАТРАК AMBER

ВИЖ ПОВЕЧЕ

ТОП МАТРАК AMBER

ВИЖ ПОВЕЧЕ