КОЛИЧКА

КОЛИЧКАТА Е ПРАЗНА

ИЗПРОБВАЙ AMBER СЕГА!
ВЪЗГЛАВНИЦА AMBER SOLID
129лв.

ВЪЗГЛАВНИЦА AMBER SOLID

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ
129лв.
КУПИ
 • Мемори пяна с кехлибар
 • Ортопедична система
 • Дишаща технология
 • Калъфче с цип

100 НОЩИ ПРОБЕН ПЕРИОД

В Amber вярваме, че реалния тест на матрака трябва да бъде в комфорта на твоята спалня. Излежавай се, наспивай се, сънувай, прави любов на Amber. Имаш 100 дни преди да решиш дали да го задържиш. Ако решиш, че Amber не е за теб, няма да те караме да го опаковаш обратно или да платиш няколкостотин лева за връщане. Връщането е за наша сметка и до 5 дни ще получиш парите си в банкова сметка по твой избор. При нас няма скрити условия или такси, ако решиш да върнеш наш продукт.

ПЕРФЕКТНАТА ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА ТЕБ

Възглавницата Amber е създадена по иновативна хибридна технология, като в нея има memory пяна с кехлибар и система от покет пружинки, които осигуряват идеална поддръжка на главата и врата ти, за максимално правилна и комфортна стойка. Благодарение на структурата си, тя се охлажда, проветрява и не задържа микроби. Заради memory пяната и покет пружинките възглавницата винаги заема идеалната форма, за да отнеме напрежението и никога не губи формата си.

 • АНТИ-БАКТЕРИАЛНА ДИШАЩА КАЛЪФКА

  Специалната калъфка на Amber възглавницата е направена от анти-бактериална дишаща материя, която, заедно с мулти покет-спринг системата, подпомага проветривостта на възглавницата.

 • AMBER MEMORYFOAM®

  Първата и единствена мемори пяна с кехлибар в света е направена специално за продуктите на Amber. За твоя максимален комфорт анатомичната мемори пяна се адаптира към формата на главата и врата, а кехлибарът в нея отнема напрежението и спомага за по-дълбок и зареждащ сън.

 • Multi Pocket Spring система

  35 безшумни покет-пружинки, които поддържат главата и врата ти в най-удобната позиция, независимо от позата ти за сън. Системата от покет-пружинки осигурява циркулация на въздуха, като по този начин не се задържа влага и възглавницата се поддържа хладна.

ХИБРИДНА ТЕХНОЛОГИЯ

Тъй като вярваме, че възглавницата е съществена част от спокойният и релаксиращ сън, дълго работихме, за да създадем перфектната Amber. Представяме ти идеалният баланс между мекота и поддържащ комфорт, с включените уникални благотворни качества на балтийския кехлибар. Amber диша и се проветрява благодарение на специалната технология в нея. Ще дойде при теб в специална чантичка, а ти ще имаш 100 нощи пробен период, в които да я харесаш.

БЕЗКОМПРОМИСНО КАЧЕСТВО

Сертификатите за качество, които Amber притежава, гарантират за безкомпромисната му изработка, високия клас материали и грижа за твоето здраве, всичко съобразено със световните стандарти.

 • ОЕКО-ТЕX

  Сертификат за качество на текстила

 • LGA

  Тест за издръжливост и устойчивост

 • ЕЕН

  Награда за високи постижения в иновациите

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Ако имаш нужда от помощ при определянето на правилния за теб размер, свържи се с нас.

Възглавницата е висока 12см (+-1см)
Възглавницата Amber е със средна твърдост
Възглавницата е подходяща за всеки, включително бебета и малки деца.

Имаш още въпроси ?

МАТРАК AMBER

ВИЖ ПОВЕЧЕ

ТОП МАТРАК AMBER

ВИЖ ПОВЕЧЕ