КОЛИЧКА

КОЛИЧКАТА Е ПРАЗНА

ИЗПРОБВАЙ AMBER СЕГА!
ТОП МАТРАК AMBER
131лв.

Топ матрак AMBER

Избери размер
80 x 200

202лв.
131лв.
82 x 190

202лв.
131лв.
90 x 200

223лв.
145лв.
140 x 200

306лв.
199лв.
144 x 190

306лв.
199лв.
160 x 200

343лв.
223лв.
164 x 190

343лв.
223лв.
180 x 200

388лв.
252лв.
2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ
131лв.
10.92
лв/мес.

КУПИ
 • Amberfoam® с кехлибар
 • Мемори пяна
 • Антибактериален
 • Контрол на топлината

Топ матрак с кехлибар

Чрез специална, патентована от нас иновативна технология, ние успяхме да интегрираме полускъпоценния камък в Amber, запазвайки неговите благотворни качества. Във всеки топ матрак се съдържа 100% чист Балтийски кехлибар на прах. Изключително ценният лечебен камък има доказан ефект върху спокойния сън и възстановяването на тялото, намаляването на стреса и отпускането на мускулите. Специалната изработка пренася лечебните свойства на кехлибара в спалнята ти. Производството е единствено по рода си в света и се случва само в България.

ПЕРФЕКТНИЯ ТОП МАТРАК ЗА ТЕБ

Една от тайните на Амбър е безценният материал, който се съдържа в него. Кехлибарът - органичен скъпоценен камък, който се добива от иглолистни дървета и е наричан още “дар от слънцето”.

 • AmberFoam в прошивката

  Нашата патентована профилирана пяна, обогатена с кехлибар, обгръща целия матрак като помага при справяне със стреса, успокоява тялото, елиминира болките във врата, ставите и мускулите. Прекият допир на кехлибара до тялото осигурява по-спокоен сън.

 • Мемори пяна с висока плътност

  Мемори пяната реагира на топлината на тялото като заема анатомичните извивки, създавайки чувство за сън върху облак. Високата плътност гарантира дълголетие и по-бързо възстановяване на пяната.

ДОПЪЛНИТЕЛЕН КОМФОРТ НАВСЯКЪДЕ

В грижата за твоя по-добър сън създадохме топ матрак Амбър. Той ще превърне старото ти легло, канапето и разтегателния диван в неочаквано вълшебно място за сънища. Лек е и пристига в специален сак, така че може да ти осигури прекрасен сън на твоите пътувания, на къмпинг или на вилата ти. Прекрасна добавка за още по-голям комфорт е към големия матрак Амбър. Също както и в големия матрак, в този малък Амбър се съдържа балтийски кехлибар, който ще зареди тялото ти и ще направи съня ти максимално здравословен и релаксиращ.

БЕЗКОМПРОМИСНО КАЧЕСТВО

Сертификатите за качество, които Amber притежава, гарантират за безкомпромисната му изработка, високия клас материали и грижа за твоето здраве, всичко съобразено със световните стандарти.

 • ОЕКО-ТЕX

  Сертификат за качество на текстила

 • LGA

  Тест за издръжливост и устойчивост

 • ЕЕН

  Награда за високи постижения в иновациите

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Ако имаш нужда от помощ при определянето на правилния за теб размер, свържи се с нас.

топ матракът има за цел да подобри качеството на сън, когато не искате да замените стария си матрак. Ако се събуждате схванати, топ матракът може да подобри ортопедичните функции на Вашия матрак.
Tоп матракът Амбър е с височина 7см (+-1 см)
Да, разбира се! Имате 100 нощи, в които реално може да изпробвате топ матракът. Ако не сте доволни - може да ни го върнете за наша сметка и ние ще Ви върнем обратно цялата сума.

Имаш още въпроси ?

МАТРАК AMBER

ВИЖ ПОВЕЧЕ

ВЪЗГЛАВНИЦА AMBER

ВИЖ ПОВЕЧЕ