КОЛИЧКА

КОЛИЧКАТА Е ПРАЗНА

ИЗПРОБВАЙ AMBER СЕГА!

Матрак AMBER LIGHT

Избери размер
80 x 200

536лв.
429лв.
82 x 190

536лв.
429лв.
90 x 200

624лв.
499лв.
140 x 200

824лв.
659лв.
144 x 190

811лв.
649лв.
160 x 200

874лв.
699лв.
164 x 190

874лв.
699лв.
180 x 200

980лв.
784лв.
10 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ
429лв.
КУПИ
 • Amberfoam® с кехлибар
 • Анатомична форма
 • Антибактериален
 • Контрол на топлината

МАТРАК С КЕХЛИБАР

Чрез специална, патентована от нас иновативна технология, ние успяхме да интегрираме полускъпоценния камък в Amber, запазвайки неговите благотворни качества. Във всеки матрак се съдържа 100% чист Балтийски кехлибар на прах. Изключително ценният лечебен камък има доказан ефект върху спокойния сън и възстановяването на тялото, намаляването на стреса и отпускането на мускулите. Специалната изработка пренася лечебните свойства на кехлибара в спалнята ти. Производството е единствено по рода си в света и се случва само в България.

ЗДРАВИНА И УДОБСТВО НА ДОСТЪПНА ЦЕНА

Една от тайните на Амбър е безценният материал, който се съдържа в него. Кехлибарът - органичен скъпоценен камък, който се добива от иглолистни дървета и е наричан още “дар от слънцето”.

 • КАЛЪФ ОТ 100% ВАТА

  100% естествени материали за мека и нежна външност с нехлъзгаво покритие. За Amber Light избрахме текстил с анти слип ефект, който не позволява на чаршафите да се събират.

 • AMBERFOAM® МЕМОРИ ПЯНА С КЕХЛИБАР

  Висококачествена мемори пяна обогатена с кехлибар - патентованата от нас, Amberfoam®. Прекият допир на кехлибара до тялото осигурява по-спокоен, дълбок и зареждащ сън.

 • POCKET SPRING СИСТЕМА

  Индивидуално опакованите (в нетъкан текстил) пружинки ще поддържат тялото ти, докато спиш. Тези пружинки са задължителни за всеки висок клас матрак като гарантират вентилация, проветряване и прохладност на матрака. Гарантираме, че няма да има скърцане и спарване.

 • МЕМОРИ ПЯНА С ВИСОКА ПЛЪТНОСТ

  Мемори пяна с висока плътност, която безпогрешно реагира на топлината на тялото като заема анатомичните му извивки, създавайки чувството за сън върху облак.

ПЕРФЕКТНА ТВЪРДОСТ

Amber Light притежава 2 страни с мемори пяна - Висококачествен материал, който при натиск заема формата на тялото, а когато не е подложен на натиск възвръща своята форма. Следва анатомичните форми на тялото и намалява въртенето по време на сън. Отнема напрежението, придава допълнителна мекота и комфорт.

ХИБРИДНА ТЕХНОЛОГИЯ

Amber Light бе създаден с цел да предоставим същите условия на ползване и връщане с нашите 100 нощи пробен период на достъпна цена за всеки. Решихме, че всеки заслужава възможността да тества своя нов матрак в комфорта на собствената си спалня, независимо от цената. Така създадохме Amber Light. Отново избрахме хибридна структура, опростихме дизайна без да жертваме качеството.

БЕЗКОМПРОМИСНО КАЧЕСТВО

Сертификатите за качество, които Amber притежава, гарантират за безкомпромисната му изработка, високия клас материали и грижа за твоето здраве, всичко съобразено със световните стандарти.

 • ОЕКО-ТЕX

  Сертификат за качество на текстила

 • LGA

  Тест за издръжливост и устойчивост

 • ЕЕН

  Награда за високи постижения в иновациите

КЪДЕ ДА СЛОЖИТЕ AMBER

Амбър препоръчва използването на ламелна рамка.

ПРУЖИННА ОСНОВА

Изработена от дърво и е продължение на традициите в направата на луксозни легла.

ТВЪРДА ОСНОВА

Изработена от дърво и е продължение на традициите в направата на луксозни легла.

ЛАМЕЛНА РАМКА

Намалява точковото напрежение и увеличава чувството за максимален комфорт.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Ако имаш нужда от помощ при определянето на правилния за теб размер, свържи се с нас.

Височината е 20см.
Amber Light е двулицев матрак, т.е. позволява да се спи и от двете му страни. Твърдостта му е над средната, което го прави подходящ за хора със всякакво тегло и с ортопедични проблеми.
Amber Light е подходящ за всеки човек от най-ранна възраст. Благодарение на анатомичната си структура, матракът ни е подходящ и за хора, които се събуждат с болки в кръста, раменете или врата.
Матраците с размер, различен от упоменатите в уебсайта се изработват в рамките на 2 до 3 седмици след предварително запитване. Потърсете ни на националния телефонен номер или чрез email. 100-те нощи пробен период се запазват и при тези размери

Имаш още въпроси ?

КЛИЕНТСКИ ОТЗИВИ ЗА AMBER

( 5 / 5 оценка )

ТОП МАТРАК AMBER

ВИЖ ПОВЕЧЕ

ВЪЗГЛАВНИЦА AMBER

ВИЖ ПОВЕЧЕ