Amber блог
Amber комбинира 25-годишен опит в индустрията с най-модерните производствени практики и материали и ти дава матрак, който поддържа най-добрата стойка на тялото по време на сън.

Перфектната спалня, споделена с любимия човек

Искате ли да направите незабравима изненада на вашия партньор? Месецът на влюбените е чудесен повод да освежите спалнята и да си създадете незабравими емоции. Понякога добавянето на малки детайли в обстановката води до големи промени в нашите възприятия и положителни промени в отношенията ни.

Създайте романтичен уют в спалнята

Можете да превърнете своята спалня в най-романтичната стая в дома с няколко лесни трика. Не е нужно да правите основен ремонт, за да зарадвате любимия човек. Необходимо е само да доставите наслада на всички шест сетива – зрение, осезание, слух, обоняние, вкус и равновесие.

Тъй като усещането за равновесие е добавено отскоро, все още често се говори само за „пет сетива“. Създайте си вътрешно чувство за равновесие като се грижите спалнята ви да е винаги чиста и подредена. Приберете всички ненужни вещи и оставете само най-необходимото. Телевизорът и компютърът нямат място в спалнята, както и смартфоните – на нощното шкафче.

Украсете спалнята с нежни тонове. Изберете пастелни, изчистени цветове за покой на ума и фон на романтиката във вашата стая. Може да закачите любими картини или снимки от ваши почивки. Ако искате да направите нещо по-оригинално, може да украсите тавана със „звезди“, които светят в тъмното, или да нарисувате нещо на стените с флуоресцентна боя, която е невидима денем.

Когато искате да направите вечерта наистина специална, може да запалите ароматни свещи, да пуснете романтична музика, да включите приглушено осветление и дори да хапнете в леглото. Разбира се, не ви съветваме да вечеряте в спалнята, но може да направите изключение за десерта. Купа с ягоди, шоколад, сметана и мед е чудесен начин да поглезите любимия човек и себе си в специални дни като Свети Валентин или годишнина от сватбата.

Направете леглото максимално удобно и приятно

За да ви е удобно по време на сън е важно матракът да бъде ергономичен и направен от първокласни материали. Нашият двулицев матрак Amber Origin е изработен по хибридна технология от патентована АmberFoam пяна с кехлибар, масажираща HR пяна, висококачествена мемори пяна и ортопедична покет спринг система със 7 зони на комфорт. А добавеният 100% натурален балтийски кехлибар осигурява спокоен и благотворен сън.

Ако често се събуждате със схващания и болки във врата и раменете, вероятно ви трябва нова възглавница. Първото ни предложение е Amber Solid – по-високата възглавницата, която комбинира мемори пяна с кехлибар и ортопедична система от пружинки и е подходяща за спане настрани. Второто ни предложение е Amber Slim – по-ниската възглавница, чиято мекота се адаптира спрямо вашите нужди и е отличен избор за спане по гръб.

Други важни детайли в леглото са чаршафите и завивките. Ако ви е омръзнало всеки сезон да сменяте одеялата, предлагаме ви нашата олекотена завивка Amber. Тя е изработена от силиконизиран пух и е подходяща за всички сезони, тъй като осигурява винаги оптимална температура за сън. Чаршафите Amber са направени от 100% висококачествен памучен сатен с висок грамаж. С тях ще забравите за спарванията, алергиите, свиването и пускането на боя, а техните красиви цветове ще придадат стил на вашата спалня.

Изберете подходящи матрак и завивка за двойно легло

При избора на матрак за двойно легло имате два варианта – един двоен матрак или два единични. Нашият двоен матрак е специално конструиран така, че да не усещате движенията на вашия партньор по време на сън. Ако обаче единият от вас иска да спи на по-меката страна на матрака, а другият предпочита по-твърдата, то нашият съвет е да си вземете два отделни матрака. Така всеки ще може да избере на коя страна да спи и кога да обръща матрака според нуждите си.

И в тази връзка възниква въпросът – една двойна завивка или две отделни? Ако сте тествали да спите с една завивка и можете да си я поделяте правно без проблем, то една двойна завивка е по-добрият избор за вас. Но в случай, че единият от вас или и двамата много се въртите нощем и сутрин откривате завивката си на кълбо, то по-добре е всеки да си има отделна завивка. Промяната на този малък детайл може да прекрати среднощните битки за завивка, познати на немалко двойки.

Открийте най-удобните пози за спане с любимия

Ръка за ръка: тази позиция е идеална за спящите по гръб. Легнете рамо до рамо с вашия партньор и просто оставете ръцете си да се срещнат под завивката. Понякога едно топло докосване е всичко, от което се нуждаете, за да заспите спокойно.

Прохладна лъжичка: гушкането, за което копнеете, но без прекалена топлина. Заемете поза „лъжичка“, само че този път поставете възглавница между краката си. Това освобождава напрежението в гърба, като същевременно създава пространство между вас и партньора ви. След това поставете ръката си върху него за лека прегръдка, независимо дали той лежи по корем, по гръб или настрани.

Гръб до гръб: Ако сте в настроение за повече пространство, но все пак искате да усещате топлото тяло на любимия до вас, просто се обърнете така, че всеки от вас да е обърнат към ръба на леглото. След това се притиснете, за да допрете гърбовете си.

Направете удобен подарък на любимия човек

Ако ви е омръзнало от подаръци тип „прахосъбирачка“, време е да подарите нещо наистина полезно на човека, когото обичате. Зарадвайте своя партньор с нова удобна възглавница, пухкава завивка или стилен спален комплект. Или пък пожелайте удобен подарък за себе си, когато той ви попита какво искате за Деня на влюбените. С Amber ще превърнете спалнята в най-уютното място във вашия дом.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply