Amber блог
Amber комбинира 25-годишен опит в индустрията с най-модерните производствени практики и материали и ти дава матрак, който поддържа най-добрата стойка на тялото по време на сън.

Ортопедична възглавница – защо ни е необходима?

Събуждали ли сте се някога с болки във врата, схванати рамене и главоболие? Ако отговорът е да, вероятно използвате грешен тип възглавница. Неправилната позиция по време на сън може да доведе до натоварване на врата и гръбначния стълб, което причинява болка и дискомфорт. Използването на ортопедична възглавница ще предотврати това и ще ви осигури спокоен сън.

Докато обикновените възглавници са прекалено меки, за да предложат достатъчно структурна подкрепа, по-твърдите ортопедични възглавници не само оказват подкрепа, но и насочват тялото, ограничават натиска на неправилните места и подобряват кръвообращението, за да направят съня ви спокоен.

Ортопедичните възглавници носят по-голям комфорт, но са способни и да облекчат болката. Те помагат при много различни видове физическа болка – в гърба, във врата, след травма, ишиас и други проблеми с гръбначния стълб. Целта е продължителността и качеството на съня ви да се подобрят.

Принципът на действие е прост: неестествените извивки на врата и гърба ви могат да причинят напрежение в мускулите и да окажат натиск върху нервите и дисковете. Гърбът ви се чувства най-добре, когато е прав, а изправената стойка на гръбначния стълб би спестила всички проблеми.

Работата на добрата ортопедична възглавница е именно да поддържа правилно главата и врата, а тялото ви да е позиционирано в т.нар. „неутрална поза на сън“. Неутралната поза на сън задържа всички части на гърба и врата ви в идеалните им позиции. По този начин ще избегнете дискомфорт и по-сериозни проблеми в бъдеще.

Amber Solid е твърда ортопедична възглавница, която поддържа главата и предпазва от потъване. Технологията комбинира мемори пяна с кехлибар и ортопедична мини покет система от пружинки. Това поддържа възглавницата хладна и проветрива и предотвратява задържането на микроби. Amber Solid винаги заема идеалната форма, за да отнеме напрежението и да ви подари чудесен, здравословен сън.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply