Amber блог
Amber комбинира 25-годишен опит в индустрията с най-модерните производствени практики и материали и ти дава матрак, който поддържа най-добрата стойка на тялото по време на сън.

Представяме ви Бялата седмица на Amber

Черният Петък е вече широко познат и в България. В магазини и сайтове може да намерите големи намаления на този ден, а търговците се надпреварват да ви продадат своя продукт в рамките на деня.

Ние обаче смятаме, че един ден е крайно недостатъчен за да вземе човек едно истински информирано решение за толкова важна дългосрочна покупка като тази на избора на качествен матрак и да направи смислена инвестицията в добрия сън. Затова и вместо Черен Петък, Amber обявява Бяла седмица!

В Бялата седмица на Amber имате шанса да получите с намаление нашите висококачествени продукти! Сега е моментът да си осигурите по-комфортен сън с матрак и възглавница от най-ново поколение на най-добра цена.

Бялата седмица ви дава възможност да разгледате обстойно нашите продукти за по-добър сън. Прочетете повече за тях на нашия сайт, посетете ни във Фейсбук, потърсете отзиви в Гугъл, информирайте се за спечелените от нас награди. Един от големите ни успехи е, че бяхме обявени за най-добро иновативно предприятие в България за 2017 г., а наградата ни бе връчена лично от президента на България.

За нас е важно нашите бъдещи клиенти да се убедят сами в доказаното качество на матраци Amber. Създаването на доверие изисква време, а човек не трябва да взема прибързани решения за важни неща като съня за години напред. Затова нашата голяма оферта важи за цялата седмица от 17 до 25 ноември включително. Ако ви „причернява“ от натиска на времето за покупки в Черния петък, сега имате на разположения цяла Бяла седмица.

Целта ни е нашите клиенти да се чувстват сигурни в своя избор и да имат възможността да го променят, ако продуктът не отговаря на техните изисквания. Качественото обслужване е ключът към изграждането на доверие с клиентите, затова не правим компромиси с него.

Затова с нашите продукти винаги получавате 100 нощи пробен период. През това време имате шанс да усетите предимствата на матрака и тялото ви да почувства промяната. Ако по някаква причина обаче прецените, че Amber не е вашият матрак, ние ще ви върнем цялата сума и ще си приберем матрака за наша сметка.

Качеството си има цена, а само през Бялата седмица ще получите цели 20% намаление от нашите висококачествени продукти. И за да не сме голословни за качеството на нашите матраци, ние заставаме зад него не само със 100-те нощи пробен период, но и с 25-те години пълна гаранция на Amber Origin.

Така Бялата седмица се превръща в глътка свеж въздух и възможност за информиран избор за покупка на първокласен матрак на изгодна цена, без компромиси с качеството и не на последно място – възможността да сте сигурни, че правите правилният избор, когато изберете Amber!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply