Amber блог
Amber комбинира 25-годишен опит в индустрията с най-модерните производствени практики и материали и ти дава матрак, който поддържа най-добрата стойка на тялото по време на сън.

Съвети за двойки, които си търсят нов матрак

Купуването на нов матрак може да бъде смущаващо, особено ако го правите като двойка. Ето няколко съвета от AMBER, които да ви помогнат по време на пътешествието до вашия щастлив нощен сън заедно:

 

Съвет № 1: Обсъдете го

Дискутирайте предварително нещата, които харесвате, или не харесвате в настоящия ви матрак. Прекалено мек ли е, или твърд? Дали на някого от вас му става топло през нощта? Някой от двамата страда ли от болки в гърба, или липса на стабилност? Имайки предвид тези въпроси, следващият ни съвет е …

 

Съвет № 2: Направете си план

И двамата ли сте много заети? Обмислете дали да не пробвате нов матрак от онлайн магазина на AMBER, или от дистрибуторската мрежа, и се възползвайте от безплатни тестови периоди и политики за връщане. Искате да пробвате? Няма проблем! Ние сме първата българска фирма за матраци, дала на клиентите си гаранция за удовлетвореност и удобство. Ние предлагаме 100 нощи тест период, след който възстановяваме сумата за закупуване на клиента, ако той не е доволен от продукта.

 

Съвет № 3: Направете проучване

След като направите проучване, можете да започнете да търсите подходящия за вас матрак. По отношение на мекото и твърдото усещане на матрака, опитайте се да намерите нещо по средата (компромисът е ключът във всяка връзка!). Ако леглото е прекалено меко, или твърдо за някого, има риск един от вас винаги да се чувства неудобно.

 

Съвет № 4: Намерете необходимата подкрепа

С други думи, поддръжката на матрака. Имайте предвид вашите височини. Ако височината и теглото ви са много различни, единият може да се нуждае от повече подкрепа от другия.

 

Например, при изработката на ядрото на Amber Origin използвахме иновативната AdaptoSpring технология, която всъщност е слой от комбинирани и много на брой миниатюрни пружинки, пакетирани индивидуално, действащи самостоятелно или заедно. Ядрото е зонирано на 7 места, което означава, че в областта на главата, раменете, кръста, ханша, коленете, глезените и стъпалата, пружинките в тази част са обтегнати според нуждите на точно тази зона на тялото. Именно адаптивното ядро на матрак Amber Origin дава максимална свобода на тялото по време на сън и то може да заеме най- естествената си позиция. Матрак Amber Origin е ергономичен матрак, създаден с визия за едно бъдеще, в което всички се събуждат отпочинали и заредени.

 

Съвет № 5: Поговорете за изолацията на движение

Ако един от вас спи леко, или ако се върти много, потърсете матрак с стабилна изолация на движението, която ще попречи на другия човек да усеща всяко движение и въртене.

 

Съвет № 6: Отделете си време, за да свикнете

След като решите кой матрак ще си вземете, пробвайте да прекарате 2-3 седмици в тестването на матрака във вашия дом. Винаги ще има период на приспособяване, когато спите на нов матрак, и ще имате нужда от време, за да свикнете.

 

Основните съображения, които трябва да имате в предвид, са: удобно усещане без натиск; правилно ниво на поддръжка, което държи гърба ви изравнен, без да ви причинява болка; необходима изолация на движението, така че да не усетите, че вашият партньор се върти, и правилното ниво на температура, така че на никой от вас да не му е горещо, или неудобно.

 

Ние от Amber решихме да уловим свойствата на кехлибара и да ги пренесем в домовете на хората. Създадохме комфортен матрак със 100% натурален кехлибар на прах от Балтийско море.

 

Ергономичният матрак се допълва идеално от полезните свойства на кехлибара, а резултатът е спокоен и презареждащ сън без болки и схващания.

 

Убедете се лично в ползите от кехлибара, които вървят в комплект с всеки матрак Amber. Изпитайте радостта от спокойния сън и възстановяването на тялото, намаляването на стреса и отпускането на мускулите.

 

Открийте матрака на мечтите си и го поръчайте с безплатна доставка от нашия сайт https://ambersleep.bg/.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply