Amber блог
Amber комбинира 25-годишен опит в индустрията с най-модерните производствени практики и материали и ти дава матрак, който поддържа най-добрата стойка на тялото по време на сън.

Подари възглавница Amber

За да избегнеш стреса и притеснението, чудейки се какво да подариш за рожден ден, или друг повод на важен за теб човек, просто подари AMBER възглавница с кехлибар! Ето защо:

 

  1. Размерът няма значение.

 

Стандартният размер за възглавница се вписва за всяко легло. Не е нужно да се притесняваш дали е малък, среден или голям размер. Ние можем да ти предложим три различни вида възглавници, изработени с кехлибар:

  • MEMORY ВЪЗГЛАВНИЦА AMBER SLIM
  • ОРТОПЕДИЧНА ВЪЗГЛАВНИЦА AMBER SOLID
  • MEMORY ВЪЗГЛАВНИЦА AMBER SOFTY

Открий възглавницата, която търсиш на https://ambersleep.bg/vazglavnici

 

  1. Всеки човек спи.

 

Когато подариш възглавница на някого, ще избегнеш опасността, че няма да се използва. Това не е фритюрник или друг ненужен уред. Дори хората страдащи от хронично безсъние спят от време на време – а чрез избора на възглавница, ти дори можеш да им помогнеш да спят по-добре.

 

  1. Не е нужно да се чудиш за цвета.

 

Освен за поводи като сватба, бялото винаги е подходящо. Твоята приятелка, роднина, или колега, вече е мислила по екзистенциалния въпрос, как чаршафите да си отиват с тапетите. Не можеш да сбъркаш с възглавница AMBER. Ще пасне на всеки интериор и ще реши, каквито и да било индивидуални нужди.

 

  1. Няма да се подиграват на подаръка ти.

 

Няма риск да подариш възглавница. Ами ароматизирана свещ, която мирише ужасно? Грозна рамка за картина, или някакъв неподходящ ваучер –  не може да се каже същото за този тип подаръци.

 

  1. Дори и най-взискателният човек ще я хареса.

 

Възглавниците на AMBER са създадени, с цел да бъдат удобни за всякакъв тип нужди. Нашите възглавници се произвеждат с чист балтийски кехлибар, а именно той е този, който се отличава с най- високо съдържание на янтарна киселина – от 3 до 8 %. Кехлибарът е богат на янтарна киселина, която е известна със свойството да облекчава болката и да намалява стреса. Човекът, на когото ще правиш подарък, може да спи по гръб, на една страна, по корем, или различно всеки път. Ние предлагаме възглавници, които да са комфортни във всяко положение, без значение колко се върти човек.

 

  1. Не е нужно да ходиш чак до магазина.

 

Сега е толкова лесно да си поръчаш AMBER възглавница. Можеш да го направиш по всяко време на нашия сайт https://ambersleep.bg/. Доставката е безплатна и пристига до вратата ти. Разгледай нашите неустоими предложения, очакваме те!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply