Спалня с Два Матрака

( 5 / 5 оценка )

Бърза поръчка

Изберете размер

1436 лв.
с ДДС

лв/мес. за 3 месеца

лв/мес. за 6 месеца

лв/мес. за 12 месеца

научи повече

Купи

Матрак Amber Origin доказано осигурява необходимата за тялото подкрепа, от която то се нуждае, за да се отпусне в прегръдката на блажения сън. При изработката на ядрото на Amber Origin използвахме иновативната AdaptoSpring технология, която всъщност е слой от комбинирани и много на брой миниатюрни пружинки, пакетирани индивидуално, действащи самостоятелно или заедно. Ядрото е зонирано на 7 места, което означава, че в областта на главата, раменете, кръста, ханша, коленете, глезените и стъпалата, пружинките в тази част са обтегнати според нуждите на точно тази зона на тялото. Именно адаптивното ядро на матрак Amber Origin дава максимална свобода на тялото по време на сън и то може да заеме най- естествената си позиция. Мебелите, които подкрепят натуралните ни движения, без да ги ограничават или да им пречат, се наричат ергономични. Матрак Amber Origin е ергономичен матрак, създаден с визия за едно бъдеще, в което всички се събуждат отпочинали и заредени.

Продуктът е с две страни на комфорт, като разбира се, по-меката страна е изработена с Мемори пяна. Мемори пяната дава усещане за безтегловност и е умна технология, която реагира на температурата на тялото и следва всяка извивка и движение. Тази пяна създава универсално удобство, от което потребителите на ексклузивния матрак Amber Origin не биха могли да бъдат лишени. Тези обаче, които предпочитат по- твърдите повърхности и здрава опора ще открият своето комфортно място като обърнат матрака и се насладят на еластичната здравина на профилираната HR пяна.

Матрак Amber Origin е изработен с Ambrafoam пяна с кехлибар – единствена по рода си формула в света, разработена и патентована от нас, българска компания.

Кехлибареният камък е доказал своята сила и благо действие върху човешкия организъм чрез множество научни изследвания. Този скъпоценен натурален материал и дар от природата, формирал се милиони години наред преди да стигне до там, че да бъде годен за употреба от човека, има естествен анти-стрес ефект. По тази причина, той носи спокойствие и баланс на своите притежатели. Не напразно наричат кехлибара "камък на мъдростта, спокойствието и щастието". А ние вярваме, че добрата енергия e предпоставка за спокоен и блажен сън. Ambrafoam технологията притежава свойства полезни за здравето. Известно е, че кехлибара стимулира метаболизма, облекчава дишането при асматични и алергични проблеми, подпомага преодоляването на физическата болка, както и отделянето на натрупаната в организма негативна енергия.

Не забравяйте! Кехлибарът е материал останал ни като наследство от праисторическите времена и вече не образува в природата, тъй като дърветата, които са го създавали са отдавна изчезнал вид.

Уникалната конструкция на матрак Amber Origin е завършена с калъф от високоеластична и ОЕКО-ТЕX сертифицирана вискоза с антибактериално, антиакарно и хипоалергенно покритие.

Усетете качествата на този изключително добър продукт, не за 10 минути, не за ден или 14 дни.Ние сме първата българска фирма за матраци, дала на клиентите си гаранция за удовлетвореност и удобство. Ние предлагаме 100 нощи тест период, след който възстановяваме сумата за закупуване на клиента, ако той не е доволен от продукта. Практиката показва, че връщанията са под 0.7% и ние сме горди от този резултат.

Два матрака ЕДНА Спалня

Два матрака ЕДНА Спалня
Подробно описание

Характеристики на матрак Amber Origin High-Class:

 • Иновативно ергономично мултипокет ядро с AdaptoSpring технология – осигурява свобода за всяко движени
 • Прецизен комфорт за всяка индивидуална зона на тялото
 • Система за естествена вентилация във вътрешността на матрака – осигурява свеж приток на въздух във всеки момент
 • Мемори пяна – универсален комфорт и мекота
 • HR пяна – осигурява изключително стабилна и еластична опора
 • Продукт с пяна Ambrafoam с кехлибар – световна иновация и патентована формула за сън в едно по-добро бъдеще
 • Сваляем калъф, подходящ за машинно пране на 30 гр.
 • Текстил от високоеластична, ОЕКО-ТЕX сертифицирана вискоза
 • Степен на твърдост: ортопедична конструкция, комфортен към твърд
 • Височина: 23 см +– 1 см.
 • 25 години гаранция
 • 100 нощи пробен период

Нашето обслужване

trial-icon

100 Нощи тест за матраци

Истинският тест на нашите продукти започва във вашата спалня. Имате 100 нощи пробен период преди да решите да задържите закупения продукт

25-years-warrenty.

До 25 години гаранция

Даваме до 25 години гаранционен срок на нашите продукти, защото инвестицията в качествен сън е нещо дългосрочно

delivery

Безплатна доставка до вашата врата

Практична и красива опаковка, доставена директно до врата в рамките между 1 и 15 след направена поръчка

Leasing

Лизинг

Разберете повече за възможностите за разсрочено плащане от главното меню

Безкомпромисно качество

Сертификатите за качество, които Amber притежава, гарантират за безкомпромисната му изработка, високия клас материали и грижа за твоето здраве, всичко съобразено със световните стандарти.

certificate

Сертификат за качество на текстила

certificate1

"Иновативно предприятие на годината"

Къде да поставите amber?

Ние препоръчва използването на ламелна рамка.

frame-2

Пружинна основа

Изработена от дърво и пружини, прошита с лицев плат.

frame-2

Твърда основа

Изработена изцяло от дърво и често прошита с нетъкан плат и/или дамаска.

frame-3

Ламелна рамка

Намалява точковото напрежение и увеличава чувството за комфорт.