Спалня с Два Матрака

( 5 / 5 оценка )

Бърза поръчка

Изберете размер

1436 лв.
с ДДС

лв/мес. за 3 месеца

лв/мес. за 6 месеца

лв/мес. за 12 месеца

научи повече

Купи

С всяка покупка на комплект матраци Amber Origin High-Class, получавате ПОДАРЪК:
                                        Олекотена Завивка Amber Duvet

Представяме ви пакетното ни предложение, с което може да сформирате спалня 160/200, купувайки 2 матрака 80/200 или спалня 180/200, купувайки 2 матрака 90/200 на специална намалена цена!

За да се възползвате от намалената цена, трябва да добавите 2 бр матраци в количката си.

Но защо 2 единични матрака, вместо цял един?

Изборът на матрак за спалня, който да е удобен и на двамата спящи, не е лесен процес. Всеки човек е различен и предпочита да заспива нощем на повърхност, съобразена с неговата представа за удобство, за да се наслаждава на пълноценен и здравословен сън. Точно поради тази причина, предпочитанията на всеки човек се разминават, независимо от възрастовата група и семейния статус.

Изборът на нов матрак е свързан с отделяне на време и енергия, особено при семейства,имащи различни разбирания по отношение на повърхността, на която избират да спят. Предлагаме решение, при което, всеки от вас ще има възможността да използва повърхността на матрака, която му е по-удобна, без да се съобразява с изискванията на неговия партньор. Уникалният дизайн и структура на Amber Origin High-Class e проектирана така, че, когато се съберат два матрака един до друг - процепа между тях е незначителен. Знаеки този факт, предлагаме на клиентите, които имат различни разбирания за удобство и комфорт, опцията с два отделни матрака. Всеки един ще има възможността да обърне матрака от по-удобната страна, съобразено с неговото усещане за комфорт.

ДВЕТЕ СТРАНИ НА КОМФОРТ НА AMBER ORIGIN

Amber Origin High-Class разполага с две страни на ползване: по-меката страна е изработена с Мемори пяна. Мемори пяната дава усещане за безтегловност и е умна технология, която реагира на температурата на тялото и следва всяка извивка и движение.  За тези, които предпочитат по-твърдите повърхности, що се касае до техния сън, матракът разполага и със страна, снабдена с HR пяна, разполагаща със 7-зони на комфорт, осигуряваща ортопедичност и по-висока твърдост. Внимателно подбраното съчетание на пяната с цялостната структура на матрака прави така, че човек да изпита истинско удовлетворение от съня си. И за да направим възстановяването по време на сън по-ефективно, имплементирахме и уникалната и неповторима пяна - Ambrafoam пяна с кехлибар – единствена по рода си формула в света, разработена и патентована от нас, българска компания.

Повече информация за продукта, може да я откриете на главната страница - Amber Origin High-Class

И не забравяйте! Независимо от информацията, която сме предоставили за нашите продукти, винаги може да се възползвате от уникланата ни възможност за 100 нощи тест период  за матраците. Това безспорно е опция, която помага за по-доброто взимане на решение, що се отнася до избора на матрак за Вашата спалня.

Нашето обслужване

trial-icon

100 Нощи тест за матраци

Истинският тест на нашите продукти започва във вашата спалня. Имате 100 нощи пробен период преди да решите да задържите закупения продукт

25-years-warrenty.

До 25 години гаранция

Даваме до 25 години гаранционен срок на нашите продукти, защото инвестицията в качествен сън е нещо дългосрочно

delivery

Безплатна доставка до вашата врата

Практична и красива опаковка, доставена директно до врата в рамките между 1 и 15 след направена поръчка

Leasing

Лизинг

Разберете повече за възможностите за разсрочено плащане от главното меню

Безкомпромисно качество

Сертификатите за качество, които Amber притежава, гарантират за безкомпромисната му изработка, високия клас материали и грижа за твоето здраве, всичко съобразено със световните стандарти.

certificate

Сертификат за качество на текстила

certificate1

"Иновативно предприятие на годината"

Къде да поставите amber?

Ние препоръчва използването на ламелна рамка.

frame-2

Пружинна основа

Изработена от дърво и пружини, прошита с лицев плат.

frame-2

Твърда основа

Изработена изцяло от дърво и често прошита с нетъкан плат и/или дамаска.

frame-3

Ламелна рамка

Намалява точковото напрежение и увеличава чувството за комфорт.