КОЛИЧКА

КОЛИЧКАТА Е ПРАЗНА

ИЗПРОБВАЙ AMBER СЕГА!

БЕБЕШКИ МАТРАК AMBER BABY

Нашият бебешки матрак комбинира успокояващите свойства на кехлибара с конструкция, която поддържа оптимално Вашето бебе и подпомага естествените му движения и обръщания върху матрака, така че да подпомогне развитието на двигателната му култура. Мемори пяната създава усещане за комфорт и мекота, без да допуска пропадане или спарване на детето, което би довело до алергични реакции.

Избери размер
60 x 120

318лв.
159лв.
70 x 140

398лв.
199лв.
5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ
159лв.
13.25
лв/мес.

КУПИ
 • Антибактериален
 • Дишаща технология
 • Контрол на топлината
 • Ортопедична форма
 • Хибридна технология
 • Amberfoam® с кехлибар
 • Подарък протектор

МАТРАК С КЕХЛИБАР

Чрез специална, патентована от нас иновативна технология, ние успяхме да интегрираме полускъпоценния камък в Amber, запазвайки неговите благотворни качества. Във всеки матрак се съдържа 100% чист Балтийски кехлибар на прах. Изключително ценният лечебен камък има доказан ефект върху спокойния сън и възстановяването на тялото, намаляването на стреса и отпускането на мускулите. Специалната изработка пренася лечебните свойства на кехлибара в спалнята ти. Производството е единствено по рода си в света и се случва само в България.

ПЕРФЕКТНИЯТ МАТРАК ЗА ВАШЕТО БЕБЕ

Вярваме, че Вашето бебе трябва да може да се върти и движи спокойно, докато спи, и матракът да се адаптира по него. Затова комбинацията от материали подпомага естествените му движения, като в същото време не го остава да потъва.

 • Сваляем калъф

  Amber за Вашето бебе идва с практичен сваляем калъф от ОЕКО-ТЕХ клас А текстил, изработен от 100% памук и подходящ за пране във всяка една пералня.

 • Amber мемори пяна с кехлибар

  Нашата патентована пяна с кехлибар помага на Вашето бебе да спи по-спокойно, а в същото време прави матрака хипоалергенен и антибактериален. Пяната с висока плътност създава допълнителен комфорт при всяко движение на Вашето бебе, независимо дали е просто обръщане или подскок със засилка.

 • Мini Pocket Spring Система

  Индивидуално пакетираните микропружинки, съобразени с теглото, поддържат Вашето бебе и не му позволяват да потъва в матрака. Поемат всяко едно негово движение и го оставят да се движи свободно.

ПОДАРЪК - ПРОТЕКТОР

В Amber искаме да дадем най-доброто на Вашето бебе. Затова с всеки матрак Amber получавате и безплатен протектор. С дишаща TUP мембрана, която осигурява свободна циркулация на въздух, нашият протектор притежава антибактериални свойства и предпазва матрака от проникване на течности и други замърсявания. Мембраната е изключително издържлива и предоставя естествена защита за бебета и деца, като им осигурява здравословен и хигиеничен сън.

ХИБРИДНА ТЕХНОЛОГИЯ

Когато разработвахме Amber, искахме да създадем дишаща система за сън, която да съчетава най-добрите практики и материали. Затова използвахме патентованата AmberFoam Memory пяна с кехлибар, както и система от индивидуално опаковани пружинки. Напълно безшумната пружинна система охлажда повърхността на матрака с 40% повече, отколкото обикновените матраци с пяна. Научно доказано е, че сънят в по-прохладна среда е много по-спокоен, релаксиращ и здравословен. Кехлибарът, който добавихме, отнема стреса и отпуска тялото, осигурявайки по-дълбок, спокоен и зареждащ сън.

БЕЗКОМПРОМИСНО КАЧЕСТВО

Сертификатите за качество, които Amber притежава, гарантират за безкомпромисната му изработка, високия клас материали и грижа за твоето здраве, всичко съобразено със световните стандарти.

 • ОЕКО-ТЕX

  Сертификат за качество на текстила

 • LGA

  Тест за издръжливост и устойчивост

 • ЕЕН

  Награда за високи постижения в иновациите

ТОП МАТРАК AMBER

ВИЖ ПОВЕЧЕ

ВЪЗГЛАВНИЦА AMBER

ВИЖ ПОВЕЧЕ